i3 4160 Sistem Upgrade

İşlemciniz gayet yeterli. Sogutucu almanıza gerek yok. İntelin stok sogutucuları K ibaresi olmayan işlemciler için yeterli durumda. 2GB RAM takviyesi yapın ve ekran kartı değişimine gidin. Ekran kartı değişimine giderken güç kaynağınızın yeterliliğini kontrol etmeyi unutmayın.

İşlemciniz gayet yeterli. Sogutucu almanıza gerek yok. İntelin stok sogutucuları K ibaresi olmayan işlemciler için yeterli durumda. 2GB RAM takviyesi yapın ve ekran kartı değişimine gidin. Ekran kartı değişimine giderken güç kaynağınızın yeterliliğini kontrol etmeyi unutmayın.
Teşekkürler. 2 video attım. O videoları izlediniz mi ? Yani o videoya göre mi cevap verdiniz ?

Bütçeniz varsa işlemcinizi ya da ekran kartınızı arttırabilirsiniz. 8 GB RAM yeterli. GTA V 2K monitörde bile oynansa 6.5 GB RAM kullanımını geçmiyor. Böyle düşünün.
Teşekkürler. Herhalde online oyunlarda da RAM önemli gibi. Çünkü baktığımda %70 bellek kullanımı bazen %80 çıkıyor.

4 gb ram kesin eklemelisin.Onun dışında bütceyi iyice olgunlaştırana kadar bekleyip en az gtx 960 almanı öneririm. Multiplayer oyunlarla singleplayer oyunlar arasında çok cuzi derecede fark vardır ikisi içinde en önemli parça ekran kartıdır.Yüksek kalitede oyun oynamak istiyorsan öncelikle ekran kartı almalısın.

4 gb ram kesin eklemelisin.Onun dışında bütceyi iyice olgunlaştırana kadar bekleyip en az gtx 960 almanı öneririm. Multiplayer oyunlarla singleplayer oyunlar arasında çok cuzi derecede fark vardır ikisi içinde en önemli parça ekran kartıdır.Yüksek kalitede oyun oynamak istiyorsan öncelikle ekran kartı almalısın.
Kardeşim iyi hoş diyorsun da mesela diyelim GTX 960 aldım. Benim bilgisayarımda 350 Watt PSU var. Yetecek mi ? Bunu da göz önüne alıyorum. O yüzden ekran kartını daha sonra almayı planlıyorum. Düşüncem nasıl ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı