i3 4160 ve GTX 970 Darboğaz

Arkadaşlar ben BF4'de ki 64 kişilik serverda oynamam. Daha doğrusu hayatımda BF4 oynamadım. :D Genelde çok işlemci gerektirmeyen oyunlar Shadow of Mordor, LoL, The Evil Within, Ac Unity, gibi Single Player oyunlar oynayacağım. Bu oyunlarda çok performans kaybı yaşar mıyım ? Kaybedersem i5 4460 almam gerekicek sanırım. :kararsız:

Arkadaşlar ben BF4'de ki 64 kişilik serverda oynamam. Daha doğrusu hayatımda BF4 oynamadım. :D Genelde çok işlemci gerektirmeyen oyunlar Shadow of Mordor, LoL, The Evil Within, Ac Unity, gibi Single Player oyunlar oynayacağım. Bu oyunlarda çok performans kaybı yaşar mıyım ? Kaybedersem i5 4460 almam gerekicek sanırım. :kararsız:
Hayır yaşamazsın çok rahat oynarsın ayrıca 64 kişilik BF4 serverına bile girsen 20fps gibi uçuk bir fark yaratacağını hiç sanmıyorum 4460 ve 4160 söylediğim gibi biribirne çok yakın işlemciler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı