- Makaleler
- 13
PCI özürlüsü bir kart.RX6400.
PCI özürlüsü bir kart.RX6400.
Fosil derken? 1060 ile aynı yaşta? Kino hocanıza mï güveniyorsunuz sadece? Kino öyle dediyse doğru mu oluyor yani?Direkt sorunlu kartlar ve fosiller. Nedenlerini de makalede açıkladık. Yanlış olsaydı yanlış bilgi işareti olurdu.
@kino hoca, forumdaki en fazla ekran kartlarından anlayan kişidir. Gidip bakabilirsin VRAM kullanımlarına. Yanlış söyleseydi yanlış bilgi diye işaretlenirdi ve Ağustos ayında yazmasına rağmen öyle bir işaretleme yok.
1060 6 GB al bütçe yoksa. Varsa 1660S bak.
PCI özürlüsü bir kart.![]()
Direkt sorunlu kartlar ve fosiller. Nedenlerini de makalede açıkladık. Yanlış olsaydı yanlış bilgi işareti olurdu.
@kino hoca, forumdaki en fazla ekran kartlarından anlayan kişidir. Gidip bakabilirsin VRAM kullanımlarına. Yanlış söyleseydi yanlış bilgi diye işaretlenirdi ve Ağustos ayında yazmasına rağmen öyle bir işaretleme yok.
PCI özürlüsü bir kart.![]()
RX6400.
300 TL daha çıkılırsa https://sahibinden.com/1148123269Hocam şimdi arada kaldım RX 580 mi yoksa MSI 1050 veyahut 1060 Ti mi?
Direkt sorunlu kartlar ve fosiller. Nedenlerini de makalede açıkladık. Yanlış olsaydı yanlış bilgi işareti olurdu.
@kino hoca, forumdaki en fazla ekran kartlarından anlayan kişidir. Gidip bakabilirsin VRAM kullanımlarına. Yanlış söyleseydi yanlış bilgi diye işaretlenirdi ve ağustos ayında yazmasına rağmen öyle bir işaretleme yok.
Fosil derken? 1060 ile aynı yaşta? Kino hocanıza mï güveniyorsunuz sadece? Kino öyle dediyse doğru mu oluyor yani?
1060 daha yaşlı. Ona yeni diyen yok ve asıl önerim GTX 1660 tarzı bir şey alınmasıdır. Evet, kino hoca dediyse doğrudur %99 ihtimalle. Yanlış olsaydı da yanlış bilgi işareti olurdu. Öğretmen değilim, kendin gidip bakabilirsin verilere.Fosil derken? 1060 ile aynı yaşta? Kino hocanıza mï güveniyorsunuz sadece? Kino öyle dediyse doğru mu oluyor yani?
RX 6400, PCI özürlüsü bir kart. Wattman vs. gibi sorunları yok. RX 6500 XT de öyle ve mantıklı değiller fiyatına göre.Ayrıca güncel olarak RX6400 kullanıyorum son sürücüler ile gayet keyifli kullanılıyor bilginiz olsun. Aynı bütçede olsa kesinlikle RX6400'de baskı yapardım ancak arkadaşın bütçesine göre 1060 en mantıklısı dediğiniz gibi.
Bunlar da nispeten sorunlu RX 400 ve 500 kadar olmasa da.300 TL daha çıkılırsa https://sahibinden.com/1148123269
Mantığınız kino dediyse doğrudurdan öteye gitmiyor. Tartışmayı kesiyorum.1060 daha yaşlı. Ona yeni diyen yok ve asıl önerim GTX 1660 tarzı bir şey alınmasıdır. Evet, kino hoca dediyse doğrudur %99 ihtimalle. Yanlış olsaydı da yanlış bilgi işareti olurdu. Öğretmen değilim, kendin gidip bakabilirsin verilere.
RX 6400, PCI özürlüsü bir kart. Wattman vs. gibi sorunları yok. RX 6500 XT de öyle ve mantıklı değiller fiyatına göre.
Bunlar da nispeten sorunlu RX 400 ve 500 kadar olmasa da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.