i3 4170 ve GTX 750 Ti GTA 5 performansı

• 4 Gb Ram daha eklediğinde iyi bir sistem olmuş olur.
Adsız.png

Vatan Bilgisayardan topladım. Eğer biraz daha aşabiliyorsan r9 270'i Asus modeliyle değiştirebilirsin.
  • Buraya sinerjiden alternatifte bırakayım düşünürsün.
2.png

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 89992
Vatan Bilgisayardan topladım. Eğer biraz daha aşabiliyorsan r9 270'i Asus modeliyle değiştirebilirsin.
Bilgisayarı 1 ay içerisinde toplıcam ama ekran kartını 2-3 ay sonra almayı düşünüyorum. Önerdiğin kasayı alabilirim dışı çok sade insana çekici gelmiyor ama fiyatı uygun :) . Ekran kartı konusunda hala tam kararımı veremedim ama 750 ti hoşuma gidiyor.

Eki Görüntüle 89992
  • Buraya sinerjiden alternatifte bırakayım düşünürsün.
Eki Görüntüle 89998
sinerjinin fiyatları çok uygun görünüyor oradan alsam sıkıntı yaşarmıyım sence?

Bilgisayarı 1 ay içerisinde toplıcam ama ekran kartını 2-3 ay sonra almayı düşünüyorum. Önerdiğin kasayı alabilirim dışı çok sade insana çekici gelmiyor ama fiyatı uygun :) . Ekran kartı konusunda hala tam kararımı veremedim ama 750 ti hoşuma gidiyor.

sinerjinin fiyatları çok uygun görünüyor oradan alsam sıkıntı yaşarmıyım sence?
Hayır bana göre güvenilir bir site

Arkadaşlar yeni sitem toplayacağım. Sizce bu sistemle GTA 5 ultra açabilir miyim? 1080p oynayacağım.

Eki Görüntüle 89921

RAM 8 GB olmalı.
Kasa olarak Coolar Master RC 351 önerirm.
GTX 750 Ti ile tüm ayarlar High ve very high da MSAA kapalı, FXAA açık, Grass Quality High ayarlarda 25-45 fps arası oynarsınız.

GTX 760'lada ultrada oynayabilirsin ama çözünürlük düşük olur zannımca.
30 TL daha ver GTX 960 al. Bu zamandan sonra 750 Tİ hariç 700 serisi alınmaz. performansına göre pahalı kartlar. 980 Tİ ile 780 Tİ aynı fiyatta. Ve arada yaklaşık %20 performans farkı var. Ayrıca 750 Tİ ile ultrada 30+ fps ile oynanabiliyor 760 ile niye oynanmasın?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı