i3 5005U Sistem CS:GO kasmaya başladı

İşletim sistemi
Windows 10

FakirPcci

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar daha 2 gün önce 60-80 FPS arası oynuyordum. Bugün Win 10 Update ve Driver pack ile Driver güncellemlerimi yaptım. CS:GO'ya girdim ve çok nadir 70 FPS'lere çıksamda genel ortalama 30 FPS'ye düştüm. Nedeni ne olabilir ne yapmalıyım?
i3 5005U.
2 GB AMD R5 m330.
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki. Deneyeceğim.
Hocam keşke Driver pack ile değil de elle kursaydınız sürücüleri.
O tür uygulamalar bazen yanlış sürücü kurabiliyor.
Driver pack, Driver Booster gibi programlar eski sürücüleri kurabiliyor. Ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kur bakalım sonuç verecek mi?

Hocam sildim yükledim oldu. Teşekkür ederim. Ama bir sorum daha var. CS:GO'da düşük ayarlarda ortalama 60 FPS alıyorum ama ara ara ciddi düşüşler oluyor. Ve 60 FPS alırken GPU kullanımım %60 civarlarında geziniyor. GPU kullanımını arttırarak daha fazla FPS elde edemem mi?

Son düzenleme:
GPU kullanımını, görüntü ayarlarını High alarak arttırabilirsin. Ani FPS düşüşlerinde CPU ve disk kullanımı ne durumda?

Galiba sorun bu. 2 çekirdek kullanımı %0'a düşünce FPS 30'a düşüyor. Ama butun cekirdekler çalışırken 70 FPS alıyorum. Bunu nasıl çözeriz?

Dosya Ekleri

• 20200605_172722.jpg
    20200605_172722.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 33
Galiba sorun bu. 2 çekirdek kullanımı %0'a düşünce FPS 30'a düşüyor. Ama butun cekirdekler çalışırken 70 FPS alıyorum. Bunu nasıl çözeriz?

CS:GO ayarlarında çekirdek kullanım ayarları vardı onu değiştirmeyi deneyin. Tekli/Çoklu olarak değiştirin belki diğer ayar daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı