i3 530 için uygun fiyata anakart

Eyvallah kardeşim. Yine bi sorunla karşılaşırsam seni rahatsız ederim ☺

Ben teşekkür ederim ama anakartın 1 CPU fan girişi olduğunu bilmiyorum kusura bakma. :/

Dükkandaki kasayı baktım anakarta değil PSU bağlıymış. Ya molex fan alacaksın ya da dönüştürücü. Tavsiyem dönüştürücü.

Eyvallah kardeşim. Yine bi sorunla karşılaşırsam seni rahatsız ederim ☺
Son durum nedir?

Ben teşekkür ederim ama anakartın 1 CPU fan girişi olduğunu bilmiyorum kusura bakma. :/

Dükkandaki kasayı baktım anakarta değil PSU bağlıymış. Ya molex fan alacaksın ya da dönüştürücü. Tavsiyem dönüştürücü.

Son durum nedir?

Molex dönüştürücü aldım sıkıntısız şekilde çalışıyor :)

Ama şu sorunum var realtek ses sistemi kuramiyorum. Kuruluyor fakat program açılmıyor anlamadım . Kurmadan da kulaklıktan ses gelmiyor onunla uğraşıyorum bi çözemedim. Konu açacağım şimdi :/

Molex dönüştürücü aldım sıkıntısız şekilde çalışıyor :)
İnanın sizin kadar sevinmişimdir fakat...

Ama şu sorunum var realtek ses sistemi kuramiyorum. Kuruluyor fakat program açılmıyor anlamadım . Kurmadan da kulaklıktan ses gelmiyor onunla uğraşıyorum bi çözemedim. Konu açacağım şimdi :/

Haydaaa... Windows 7 mi kullanıyorsunuz? Kasanın ön panelleri girişler çalışıyor mu?

İnanın sizin kadar sevinmişimdir fakat...

Haydaaa... Windows 7 mi kullanıyorsunuz? Kasanın ön panelleri girişler çalışıyor mu?
Windows 10 kullanıyorum. Evet ön panelleri çalışıyordu. Şuan program olmadan emin olamıyorum anakarttaki panellerden de ön panellerden de. Programı açıyorum görev yöneticisinde başlangıçta etkin olarak görünüyor ama açılmıyor maalesef...

Evet. Format attım zaten bu anakarttan sonra.
Hangi driveri kurdu ses kartın bozuk diye korkmaya başlıyorum. :/

Girişleri nasıl yaptın fotoğraf atar mısın?
Evet. Format attım zaten bu anakarttan sonra.
Kusura bakmayın cezalıydım yazamadım. Alt sürümlü ses driverleri yükleyin eğer uğraşmak istemiyorsan harici ses kartı alabilirsin. ( :( )
Gigasus Gg-Au51 Usb Ses Kartı

Ama biraz daha araştıralım hangi siteden indirdin kaç sürümünü indirdin?

Ne yapmam gerek anlamıyorum ya. Önceden de kurardım aynı yerden gezginlerden sıkıntı çıkmazdı. Niye böyle oluyor anlamıyorum :/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı