i3 530 ve HD 3400 sistem yükseltme

lilpump

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2017
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
i3 540 işlemcim var. Anakartım ise Foxconn H55MVX-LE. 4 GB tek slot DDR3 RAM'ım var. Ekran kartım da ATI Radeon HD 3400 512 MB. Ben bu sistemi nasıl daha iyi hale getiririm? Ekran kartı veya başka bir öneriniz varsa yazar mısınız? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
o kadar da masrafa girmek istemiyorum zaten 4 gb ram var onu 8 yaptık desek daha uygun bi ekran kartı yok mudur ? mesela r7 240 gibi
R7 240 ve RX 560 arasında çok fark var. UserBenchmark: AMD R7 240 vs RX 560 Burada birkaç örnek bulabilirsin. Tabii ki de gerçek yapılmış testler kadar olamaz ama R7 240 eski bir kart ve o karta para harcamak yazık.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı