i3 6006u için en performanslı Windows hangisi?

Sacmalama istersen

Bence Windows 10 kullan HDD varsa bende i5 7200U NVIDIA GeForce GTX 950M bir de Intel HD grafics 620 var tek sıkıntı HDD olmasından dolayı Windows 11 de çok kastı Windows 10'a geri döndüm yoksa performans gayet iyi.
SSD alırsan o zaman tavsiyem Windows 11.
Ayni islemciyle 11 kullaniyorum asiri memnunum

SSD olsa istediğini çak. SSD olmayınca Windows 8.1 işinizi görür. Azıcık modern olsun derseniz Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz. Bir tık daha yavaş olur.

2016 yılında çıkan bir işlemciye Windows 7 önermek? :D

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC kurabilirsiniz. Olmazsa Windows 8.1 kullanın.

Benzer sistem bende de var hd 7750 ekran kartı 6 GB ram var pek çok test yaptım test oyunum bannerlord 2
W10 W11 kanser format sonrası test yaptım bloat ve gereksiz uygulamaları kaldırdım test yaptım ama genede Microsoftun back dooru kapatamadım pc Server gibi oluyor her yere data atıyor aşırı veri topluyor ve gönderiyor ve işin saçması orijinal olmasına rağmen İnternet kapalıyken bile kendisi açıp data atıyor güncel işletim sistemleri Android gibi maalesef velhasıl tüm testlerde hdd cpu gpu benchlerde w7 yüksekti ortalamalarda, kullanımı da rahat ve kolay olup ileri ayarları yapabildiğim için w7 de kaldım diğer pcmde iş için W10 var 1 sene oldu o kadar şişti ve hantal ki hd6450 4 GB ram de 1366 768 de min ayarlarda 20 fps alabiliyorum ve sürekli drop zaten
Edit:hepsi nt kökünde ahım şahım fark yok win500 kullanınca havalı olunmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı