i3 6098P ile RX580 Kullanımı

Daha fazla  
Profil Kapağı
1522784841
Arkadaşlar elimde i3 6098p skylake işlemci bulunuyor ve de ekran kartı olarak RX 580 8 GB OC kullanıyorum. Darboğaz yapacağını biliyordum ama bu kadar da değil. Battlefield 1 de aynı ekran kartı 70-80 FPS civarı verirken (i5 7400 ile) benim sistemim 40 FPS'lerde dolaşıyor. Tek çözüm işlemcimi i5 7400'e yükseltmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
7400 modeli senin elindeki işlemciden daha güçlü bir işlemci ve o kartı besleyecek bilecek bir model bu yüzden arada fark olması doğal. 7400 yerine yerinde olsam i7 modellerine geçerim. Diğer sistemdeki oyun ayarları ve çözünürlük senin sistem ile aynı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakacak olursanız i5 7600k' nın bile Battlefield 1' de ekran kartını ucu ucuna beslediğini göreceksiniz.

Bu durumda size tavsiye edeceğim iki seçenek var:
  1. İşlemciyi i7' ye yükseltmek.
  2. Elinizdeki anakart ve işlemciyi elden çıkarıp 8. nesil i5 işlemci ve anakart almak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı