i3 6098p ve GTX 950 sistem toplama

• Konuyu başlatan gKw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.721
wd500bevt + ssd mevcut 240gb Nvidia ekran kartı olmasını istiyorum ben orta halli oyun bilgisayarı topluyorum.

Son düzenleme:
Buyrun, HDD alınmayacak ise bu sistemi alabilirsiniz. Kasa hem pencereli hem de PSU'su 12v'den 250W veriyor. Yani RX 460 için fazla bile.

5.jpg

Öncelikle benim sistemim hakkına yorum yapabilirmiyiz uyuşmama sebebi nedir.Knight online için bir bilgisayar toplamak istiyorum.Fps düşümü kasma donma problemlerinden bıktım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Neden olduğunu da söyle hak vereyim. Mesaj kasmak için bu kadar gereksiz yorum atmana gerek yok. Adam gibi yaz.
Hocam sizin topladığınız sistem de güzel ancak bu fiyat aralığında skylake i5 gereksiz derecede pahalı oluyor. Rx 460 - i3 6100 ikilisi ve diğer parçalara yatırım yapılmalı.

Öncelikle benim sistemim hakkına yorum yapabilirmiyiz uyuşmama sebebi nedir.Knight online için bir bilgisayar toplamak istiyorum.Fps düşümü kasma donma problemlerinden bıktım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Uyuşmama sebebi değil. O bütçeye daha güçlü sistem almak varken, neden daha güçsüzünü alasınız ki? Belirttiğim sistemi almanızı tavsiye ederim.

i5'in 1060/480 gibi orta-üst seviye ekran kartı olmadan katacağı çok bir şey yok. i5 için güç kaynağından kısılmış. Güç kaynağı bilgisayarın en önemli parçalarındandır. Olası bir voltaj dalgalanması ya da elektrik kesintisi durumunda 1700 TL çöp olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı