İ3 6098P ve GTX 960 sistem toplama

@sametcanaydogdu Biliyorum bana anlatmana gerek yok. İşlemciye yüklenen oyunlarda bu işlemci RX 470 modeliyle sahneden sahneye göre anlık darboğaz yaşıyor, genel performansı fazla etkilemiyor. Akıllı ön bellek teknolojisi de oyunlara etki etmez, günlük kullanım için iyidir. i3 6100 daha iyi bir seçenek.

@sametcanaydogdu Biliyorum bana anlatmana gerek yok. İşlemciye yüklenen oyunlarda bu işlemci RX 470 modeliyle sahneden sahneye göre anlık darboğaz yaşıyor, genel performansı fazla etkilemiyor. Akıllı ön bellek teknolojisi de oyunlara etki etmez, günlük kullanım için iyidir. i3 6100 daha iyi bir seçenek.
Onu biliyotum hocam zaten günlük kullanım için dedim.

i3 6100 ile gtx 960 2 gb kullanıyorum GTA 5 dışında dar-boğaz olmuyor canavar gibi ama bence ne yap ne et i5 e yükselt ben şu an girince gta 5 e ekran kartı kullanımının yüzde 70 de kalıp fps in 55 e kadar dusmesı sınır ediyor ve her türlü ayarı denedim bi etki etmiyor oyundan soğutur adamı.
Ya da anlamıyorum herkes darboğaz olmaz diyor ben yaşıyorum acaba benim sistemimde terslik mi var?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı