i3 6100 Bilgisayar saniyelik donması ve fare takılması

Anakartdan olduğunu sanmıyorum normal de oyun oynamadığım da herhangi bir sorun olmuyor.
Arkadaşlar ekran kartının fanı belli bir sıcaklığa gelince çalışıyor bunu sürekli çalışmaya göre ayarlayabiliyor muyuz.

Evde değilim şuan akşam atarım dostum ama o kadar ısınmıyor.
MSi afterburner yazılımından fan hızını ayarlayabiliyorsunuz.

MSi afterburner yazılımından fan hızını ayarlayabiliyorsunuz.
Fan hızını ayarlayabiliyorum ama sanki aynı gibi.
VSYNC ile FPS'yi sabitleyerek deneyin bakalım tekrar aynı sorun ile karşılaşıcak mısınız?
fbs ekran hertz göre ayarlı 60da sabitledim. vsync ne olduğunu nereden yapıldığını bilmiyorum.
Afterburner ile kac dk test etmeliyim.

Fan hızını ayarlayabiliyorum ama sanki aynı gibi.

fbs ekran hertz göre ayarlı 60da sabitledim. vsync ne olduğunu nereden yapıldığını bilmiyorum.
Afterburner ile kac dk test etmeliyim.
5 dk filan test ettim ama uzun sürsün derseniz edebilirim. 2 ci resimde normal hiç birşey çalışmıyorken.

Öncelikle yazım kurallarına uymanı öneririm ceza almanı istemem, VSYNC oyun içinden açılıyor ve FPS'yi HZ değerine göre sabitliyor.
Nerede yazım yanlışı yaptığımı göremedim genede uyarı için teşekkürler elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Dosya Ekleri

• test1.png
    test1.png
    258,1 KB · Görüntüleme: 139
  • test2.png
    test2.png
    239,2 KB · Görüntüleme: 135
5 dk filan test ettim ama uzun sürsün derseniz edebilirim. 2 ci resimde normal hiç birşey çalışmıyorken.

Nerede yazım yanlışı yaptığımı göremedim genede uyarı için teşekkürler elimden geldiğince dikkat ediyorum.
ISı değerleride normal.
ekran kartınızın sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Klasik msi sorunları. Ayrıca anakartlara 2 yıl garanti veriyorlar diğer firmalar 3 yıl garanti veriyor. Msi pişmanlıktır.
Tespite gelin beyler, dağılın... Az öteye git. Uzaklaş burdan ya. Anakartta problem olduğu belli değilken bunu neden yazdığını anlamıyorum. Kaldı ki eğer olsa bile üzülerek söylüyorum ki elektronik aletler bozulabilir. Bu ASUS'da olur, MSI'da, EVGA'da, ZOTAC'de. Anlayacağın hangi markayı seviyorsan onu futbol takımı taraftarlığıyla karıştırmaman gerekir. Yok MSI pişmanlık, yok ASUS pişmanlık, yok o yok bu pişmanlık... Yani nolur bilginiz yoksa mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayın, basit olmayın. Kaldı ki MSI, ASUS, GIGABYTE gibi anakart üreticileri kendilerini kanıtlamış markalar ve bu anakartı i5 6500 ile aylardır kullanıyoruz. Yanlış bilgi vermeyi kesin artık.

Her neyse konuya dönecek olursak, rftdg kardeşim herhangi bir başka PSU denedin mi?

Tespite gelin beyler, dağılın... Az öteye git. Uzaklaş burdan ya. Anakartta problem olduğu belli değilken bunu neden yazdığını anlamıyorum. Kaldı ki eğer olsa bile üzülerek söylüyorum ki elektronik aletler bozulabilir. Bu ASUS'da olur, MSI'da, EVGA'da, ZOTAC'de. Anlayacağın hangi markayı seviyorsan onu futbol takımı taraftarlığıyla karıştırmaman gerekir. Yok MSI pişmanlık, yok ASUS pişmanlık, yok o yok bu pişmanlık... Yani nolur bilginiz yoksa mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayın, basit olmayın. Kaldı ki MSI, ASUS, GIGABYTE gibi anakart üreticileri kendilerini kanıtlamış markalar ve bu anakartı i5 6500 ile aylardır kullanıyoruz. Yanlış bilgi vermeyi kesin artık.

Her neyse konuya dönecek olursak, rftdg kardeşim herhangi bir başka PSU denedin mi?
Elimde başka PSU yok. Sinerji oyun oynayarak denemiyor sanırım parçaları geri garantiye göndermeli miyim sizce.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı