i3 6100 sistem alınır mı?

Benim tavsiyem ekran kartı ana kart ve işlemciden kesmeyin. En son kısıtlanacak parça bence ekran kartı. Fakat GTX 960 veya diğer arkadaşlarımızın önerisi üzerine R9 380 almayı düşünürseniz eğer giriş seviyesi bir ana kart üzerinde kullanmanızı da tavsiye etmem. Benim her zaman en gözde ve favori ana kartım B150M Bazooka. Bu ana kart çok kullanışlı olup sağlam olması da ön plandadır. Eğer bütçene denk getirebilirsen. İ5 6. nesil B150M bazooka ve GTX 960 veya R9 380 hangisini istersen bu şekilde bu üç bileşeni bir araya getirmeni tavsiye ederim. SSD ve ekstra 8 GB (16 GB tamamlamak için) daha sonra alınabilir.

Hocam internetten alma imkanım yok.

Rx 480 fiyatı ne kadar olur tahmini?

Kasa içindeki güç kaynakları güvenilir mi yoksa güç kaynağı olmayan bir kasa alıp kendim mi taksam?
Hocam internetten alma imkanım yok.

Rx 480 fiyatı ne kadar olur tahmini?

Kasa içindeki güç kaynakları güvenilir mi yoksa güç kaynağı olmayan bir kasa alıp kendim mi taksam?
Eksen'in mağazaları da var hocam İstanbul'da ikamet ediyorsanız oralardan alabilirsiniz. Ayrıca internetten de alışveriş yapsanız vatandan daha iyi bir firma.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı