İ3 6100 Tabanlı Sistem Toplama

MurattK

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selamlar arkadaşlar, 2500 TL'ye bilgisayar toplama videosundan yola çıkarak böyle bir sistem topladım ama ben bu fiyatı 2050 TL'nin altına indirmek istiyorum. Fanı çıkar gerek yok kasa çok pahalı diyebilirsiniz ama kasanın içini görmek bana gerçekten huzur verecek o yüzden mavi ledli bir fan ekledim. Asıl soruma gelelim, şimdi ben bu anakartı MSI H110M Pro VD yapsam fiyat 2050 TL'nin altına düşüyor ama anakartlar hakkında fazla bilgim yok. Bazooka'dan H110M Pro VD seviyesine düşersem yazılımsal ve donanımsal olarak nelerden mahrum kalacağım? Bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim, bu sistemi 6-7 yıl kullanacağım için yorumlarınızın hepsi benim için çok önemli.

8gb ddr4 bazoka mavi led.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Msı R7 370 yerine Asus GTX 750 Ti sitrix ekran kartı öneririm şuan fiyatı 500 TL civarlarında ve oyunlarda rahat ultra ayarlarda 60 FPS görebilirsiniz.

Aynı zamanda kasa içinde gelen PSU lara pek güvenmiyorum kendimce o yüzden size bu sistem için harici PSU öneririm. Ama bu bir bireysel tercihtir tabiki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı