i3 6100 ve R9 380 sistem

siyaryasan

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süren araştırmalarım sonucu böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Sizlerin de önerilerini almak istiyorum. Herhangi bir eksik var mı ? Darboğaz sorunu yaşar mıyım ?

i3 6100
B150m Bazooka
ASUS R9 380 2 GB
8 GB 2400 MHz RAM Kingston
WD Blue 1 TB 7200

SSD olarak Samsung 850 Evo 120 GB ile crucial vx200 240 GB arasında kaldım. Karar veremedim daha.
Sisteme uygun kasa, PSU ve monitör önerilerinizi dikkate alacağım. Kafamda Dark N10 + Aero 80+plus bronze var. Monitör hakkında pek bilgiye sahip değilim.
Rami 2400 MHz seçmemin sebebi vatanda 2133 MHz'den yaklaşık 30 TL daha ucuz ve ileride +8 RAM eklemeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel aynı kasayı bende almayı düşünüyorum psu da güzel kaç w olduğunu yazmamışsın ama tahminimce 500 dür ve yeterli olur. Değişiklik olarak anakartı h110m yapıp kalan para ile işlemciyi yükseltebilirsin. Ayrıca alabiliyosan yani zorunlu değilse vatan yerine webdenal'dan alabilirsin 200 300tl gibi bir fiyat farkı oluyor kalan para cebinizde kalmış olur.

SSD yi çıkarıp ekran kartınızı RX470 4gb yapmalısınız, SSD yakın zamanda yine takılır ancak ekran kartını çok güncel ve güçlü bir ekran kartı ile değiştirmen hemen mümkün olmayacaktır.
Mutlaka SSD yi çıkarıp RX470 al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı