Çözüldü i3 7100 GTX 1050 Red Dead Redemption 2 kasma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Marchempas

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi RDR2DE kasma sorunu yaşıyorum en düşük ayarda ve 720P'de 30 FPS altına.
Düşüyor çoğu zaman exstra olarak 2 GB RAM kullanılabilir VRAM bölümünde 1600 MB civarı gözüküyor(VRAM'ın hepsini kullanamıyorum). Bunun sebebi nedir?

Sistemim=

Intel Core i3 7100 3.90 GHz 4CPU.
MSI GTX 1050 Gaming 2X overclock Edition 2 GB.
8 GB RAM 2133MHz CL15.
MSI H110M PRO VD Plus.

Çözüm
Öyle de demeyelim. Bu tarz cevap verenlere üsluba uygun ve sonlandırıcı cevap vermek daha iyi. Hayırlı olsun, keyifli Morgan'lar. 😅
Geliştiriciler PC'ye optimize etmekten anlasaydı o uydurma sistem gereksinimlerini koymazlardı. Önerilen kart 1060 ama 60 FPS'yi anca low-medium ayarlarda veriyor. Birkaç güne kadar optimizasyon fena değil derdim ama gerçekten yanılmışım.
E neden? Çünkü oyun port oyunu. Paralel geliştirilmiş bir oyun değil. Aynı sorunu GTA 4’de görmüştük yıllar evvel. Adam R* için optimizasyon işinden anlamıyor dedi ya ölsemde gam yemem bundan sonra. 😅

Firmaların savunmayı bırakır mısınız? Benim dediğime cevap ver önce sen, önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir PC neden en azından yüksek ayarlarda 60 FPS vermekte zorlanıyor? Alacak olan buyursun alsın engel olan yok ben aldım da ne oldu bin pişmanım.

Son düzenleme:
Firmaların bedava avukatlığını yapmayı bırakır mısınız? Benim dediğime cevap ver önce sen, önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir PC neden en azından yüksek ayarlarda 60 FPS vermekte zorlanıyor? Alacak olan buyursun alsın engel olan yok ben aldım da ne oldu bin pişmanım.
Bunun en belirgin nedeni ve herkesin bildiğini düşündüğüm şey. OPTİMİZASYON ve bu olayın da zamanla düzeltilebileceğine inanıyorum ama.

( Yalan sistem gereksinimleri ) demiyorum
( Firma optimizasyondan anlamaz ) demiyorum

FARKINDAYSAN?

Son olarak ben hiçbir firmanın avukatlığını yapmam dostum Rockstar benim babamın firması değil biz oyuncular oyunu deneyim etmeye bakarız oradaki Rockstar'ı örnek gösterme nedenim de küçük çaplı bir firma olmaması ve biz oyuncuların karşısına güzel projelerle gelmesidir
İnanıyorum ki şimdi aydınlanmışsındır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laflarınıza dikkat ederek konuşun beyler. Burada kimse kimsenin askerlik arkadaşı yahut babasının oğlu değil. Oyunu çok oynamak isteyen gider konsol alır ya da güncellemeleri bekler. Klavye arkasından çok bilmişlik taslamayın. Biz de para verdik bu oyuna tek siz para vermediniz.

1050 ile ultrada oyunu oynamaya çalışan dengesiz arkadaş kim ?
buraya mesaj atarken farklı konulara da bakmştım kafam karıştı özürdilerim ve devam edeyim ,geçen gün steamda bir oyun gördüm ücretsizdi ve işlemci olarak benim sistemime yakın bir sistem gereksinimi vardı hemen indirip denedim .oyun çok feci kasıyordu hem de en düşük ayarlarda üstelik çözünürlükte 720x480 falan ... yani demem o ki yeni oyunlarda optimizasyon sıkıntısı olur , birkaç güncelleme gelir düzelir ama bunun için üreticiyle iletişime geçmek lazım . bir e posta atın rockstar'a .Belkide sizin gibi birsürü insan var ve rockstar da diyecekki şu oyunu bi optimize edelim herkez şikayetçi .

buraya mesaj atarken farklı konulara da bakmştım kafam karıştı özürdilerim ve devam edeyim ,geçen gün steamda bir oyun gördüm ücretsizdi ve işlemci olarak benim sistemime yakın bir sistem gereksinimi vardı hemen indirip denedim .oyun çok feci kasıyordu hem de en düşük ayarlarda üstelik çözünürlükte 720x480 falan ... yani demem o ki yeni oyunlarda optimizasyon sıkıntısı olur , birkaç güncelleme gelir düzelir ama bunun için üreticiyle iletişime geçmek lazım . bir e posta atın rockstar'a .Belkide sizin gibi birsürü insan var ve rockstar da diyecekki şu oyunu bi optimize edelim herkez şikayetçi .
Demek istediğim şey buydu saol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı