i3 7100 ve GTX 1050 sistem toplama

GTX 1050 yerine RX 560 4GB daha ileri dönük olur. Hem 4GB bellek için GTX 1050 Ti masrafından kurtulmuş olursun, hem de GTX 1050'den daha fazla performansı benzer fiyata elde edersin. Tabii dilersen RX 560 2GB'ta alabilirsin, buda GTX 1050'den hızlı.

Bende bu anakartı tavsiye ediyorum. İstisna modeller hariç MSI anakart almamaya çalış. Çünkü "kazık" yani fiyatına oranla özellikleri zayıf kalıyor.
Ekran kartında AMD almayı düşünmüyorum, NVIDIA'cıyım :D

1050 gereksiz ve haksız pahalı. Neden AMD düşünmüyorsun ki? Ben ilk nesil kartını aldım sorunsuz kullanıyorum, 560 ise daha sorunsuzlaştırılmış hali 460'ın. Hem biraz daha hızlı hem de 500 lira limitinin altında kalıyor.
AMD'yi tercih etmeme nedenim tamamen tabusal, NVDIA'nın desteğini, arayüzünü vb. daha çok seviyorum.

AMD'yi tercih etmeme nedenim tamamen tabusal, NVDIA'nın desteğini, arayüzünü vb. daha çok seviyorum.
Nvidia'da sevdiğin ne varsa, AMD de mevcut. Arayüz konusunda bence crimson kullanım kolaylığı ve "seksilik" açısından daha iyi durumda. Yazılım kalitesi vs. konusunda aralarında ortalamada fark yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı