i3 7100 ve GTX 1050 sistem toplama

TheKiller44

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa bir sistem topladım. Eksiklerimi ve sizce gereksiz şeyleri söylerseniz sevinirim.

Not: Arkadaşlar dalga geçmeden fikrinizi belirtirseniz sevinirim. İlk defa sistem topladıgım için bazı eksikliklerim veya fazlam olabilir kusura bakmayın.

upload_2017-9-10_0-55-44.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Phanteks ya da Dark ile değiştirin. Sistemi Athlon X4 950 ve B350 anakart yapın (+200 TL kâr). Soğutucuyu çıkarın. Arkadaşın dediği gibi ekran kartını 1050ti yapın. UPS hakkında bilgim yok.
Kişiseldir.

Sadece sistemi vatandan toplamayarak 200₺ kar edebilirsin. Kendin toplamanı veya Teknobiyotik ve Sinerji gibi siteleri öneririm. Ayrıca ben de kasa alırken çok araştırma yaptım everesst kasa genelde tavsiye edilmiyor.

Kardeşim kasayı aerocool yada dark itopya yada teknobiyotikden topla işlemciyi ryzen 3 ryzen için 260 liraya Anakart var onu ol o.c yap İşlemci fanına gerek yok ekran kartınıda gtx 1060 al

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı