i3 8100 & RX 560 kurulum sonrası boot edememe

huseyin9833

Centipat
  • i3 8100 İşlemci
  • Radeon RX 560 Ekran Kartı
  • MSI Z370 Anakart
  • 8 GB RAM
Sistem özelliklerim bunlar.

Dün gece bilgisayarıma sizin rehberinizi kullanarak macOS kurdum ve çalıştırdım, sorunsuz şekilde açıldı. Fakat bugün bilgisayarı açtığımda Apple logosundan hemen sonra yasak logosu gelmeye başladı. Yasak logosu hala devam ediyor ve bilgisayara herhangi bir şekilde müdahale edemiyorum.
Dün geceki kurulumumda Config kısmında bir hata yaptığımı düşünüyorum. Bir an önce yardımcı olursanız sevinirim. Mesela şu anda Apple logosunun altında çubuk doluyor yarısına geliyor. Yarısından sonra ekranda yeşil çizgiler çıkmaya başlıyor, sonrasında dolma işlemi yavaşlıyor ve açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Config'te bir değişiklik yaptın mı? Ayrıca config dosyana uygun SMBIOS ekleyin.

Intel destkop 2 configi ile kurulum yaptım . Config ayarlarımı kaydettim. 2 gün sorunsuz kullandım. Sonrasında problem yaşadım. Kilit ekranı end random send gibi hatalar alıyorum . Günlerdir uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Bugün harici bir SSD aldım ona kurulum yapacağım. Size vermiş olduğum sistem bilgilerine göre sizce hangi config seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı