- Makaleler
- 63
Şu anda AMD ekran kartı takılı değil sanırım ? Öyle ise ilk olark:
Görsel paylaş. Ek olarak USB / Clover içindeki Config dosyalarının tamamını sil.
Bunu indir. Clover içindeki Config dosyalarını USB / Clover içine at ve o şekilde dene.
BIOS en son sürümde. Sizin verdiğiniz alternatif dosyaları ve diğer forumlardakileri de denedim.Konusunda bulunan alternatif .efi driverları deneyebilirsiniz. Örneğin OsxAptioFixDrv-64.efi gibi.[Çözüm] Hackintosh Clover "end random seed" - Technopat Sosyal
Platform: Hackintosh (macOS) PC Bootloader/ön yükleyici: CLOVER (uEFI) Problem/sorun: end random seed Eğer kullandığınız imaj veya sistemde varsayılan/default olarak: EFI --> CLOVER --> drivers64uefi --> OsxAptioFixDrv-64.efi Veya benzeri bir .efi driver/sürücü var ise ve bu sorunu...www.technopat.net
Eğer bununla alakası yok ise durumun; BIOS sürümü ile alakalı bu durum. Güncel değil ise güncelleyiniz. Eğer tam tersi en güncel sürüm ile bu şekilde ise BIOS ayarlarınızdan emin olduktan sonra BIOS downgrade yapabilirsiniz. Bazı MSI ve özellikle Gigabyte anakartlarda yaşanıyor. Bizzat kendim ve çevremde yaşadım.
Not: USB 2 ve/veya başka portlara takarak dene.
Telefonum yok hocam görsel ekleyemiyorum. Inject ATI işareti nerede olacak? Clover'da space basıldığında açılan yerde mi?Görsel nerede? RX 580 takılı ise sadece Inject ATI işaretli olsun, diğerlerinin işaretlerini kaldırıp dene.
USB / Clover içindeki Config dosyalarının tamamını sil. Bu dosyayın içindeki Config dosyasını USB / Clover içine atıp dene.
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.download1502.mediafire.com
Secure boot ayarını bulamadım, ekran kartını çıkartmadan BIOS'a girmem mümkün değil. Ek olarak Inject ATI işaretli ve işaretsiz denedim sonuçlar sürekli rastgele ekrandakiler gibi geliyor.Inject ATI işaretli denedin mi? Ve umarım Config işlemini doğru uyguluyorsundur.
Ek olarak BIOS > Advanced kısmından harici ekran kartın ön tanımlı olduğunu kontrol et. PEG olmalı yani. Ek olarak Secure boot neden kapatamadın?