i3 8100 ve GTX 1060 sistemde Bannerlord oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

joker1616

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba dostlarım. Resimlerini atmış olduğum sisteme sahibim. Bannerlord'u satın almayı düşünüyorum ancak bir arkadaşım çok optimizasyon sorunu olduğunu, bu sistemle o oyunu oynayamayacağımı söyledi. İnternet ve sosyalde buna dair bir şey bulamadım. En düşük ayarlara çekip oynamaktansa halihazırda hevesimi Warband oynayarak geçiştirebilirim. En azından Ultra veya çok yüksek olmasa da yüksek ayarlarda oynayabilir miyim?

Ekran Görüntüsü (2).png
Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmalardan kastınız oyunumun tamamen donması (3 5 FPS) değilse eğer idare edilebilir gibi sanki.
30FPS altına sık sık düşebilir. Bence güzel bir benchmark testi izleyin öyle karar verin. Ayrıca oyunu alsanız bile ileride her şey düzeldiğinde oynayabilirsiniz.

30FPS altına sık sık düşebilir. Bence güzel bir Benchmark testi izleyin öyle karar verin. Ayrıca oyunu alsanız bile ileride her şey düzeldiğinde oynayabilirsiniz.

Optimizasyon ile ilgili büyük yenilikler yapıldı diye duymuştum. Bunun üzerine sizce ilerleyen vakitlerde tekrar bir geliştirme yapılabilir mi?

Optimizasyon ile ilgili büyük yenilikler yapıldı diye duymuştum. Bunun üzerine sizce ilerleyen vakitlerde tekrar bir geliştirme yapılabilir mi?
Tabii ki de yapılacak. Armağan abi ve ekibi sıkıca çalışıyor. Hatta önümüzdeki yılların planında oyunu tamamen oturutmadan yeni bir projeye geçilmeyeceğini söyledi.

O işlemcinin muadili olan i5 7500 ile aynı kartın 6 GB'lık olan modelini BF V Online gibi ağır bir oyunda dahi tam anlamıyla besleme yapabiliyorsam bu oyunda bu tarz bir sıkıntının olması gerçekten garip. Gerçi 400 kişi gibi aşırı bir kalabalıklık söz konusu, her ne kadar güçlü bir 4/4 bir işlemci olsa da, bu tip noktalarda o oyun biraz da olsa ekstradan işlemci gücüne ihtiyaç duyabilir, ama 9700K'da bile sorun çıkması oyunun daha henüz adam akıllı oturmadığının, optimizasyonda iyileştirme yapmaları gerektiğinin açık bir kanıtı.

O işlemcinin muadili olan i5 7500 ile aynı kartı 6 GB'lık olan modelini BF V Online gibi ağır bir oyunda dahi tam anlamıyla besleme yapabiliyorsam bu oyunda bu tarz bir sıkıntının olması gerçekten garip. Gerçi 400 kişi gibi aşırı bir kalabalıklık söz konusu, her ne kadar güçlü bir 4/4 bir işlemci olsa da, o oyun biraz da olsa ekstradan işlemci gücüne ihtiyaç duyabilir, ama 9700K'da bile sorun çıkması oyunun daha henüz adam akıllı oturmadığının, optimizasyon faciası olduğunun açık bir kanıtı.
3-4 Aya oynanış bakımından sorun olmaz diye düşünüyorum. Şu haliyle bile çok güzel ama eksikleri var her yeni çıkan oyun gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı