i3 9100F alınır mı?

machnerwin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
i3 9100F 2020 yılında alınır mı? HOI4, CS:GO, PUBG Mobile için iyi iş çıkartır mı? Teşekkürler. Bir de bu arada benim 2012 model bir 60 Hz LED monitörüm var sistem toplasam kullanabilir miyim?:)

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 9100F 2020 yılında alınır mı? HOI4, CS:GO, PUBG Mobile için iyi iş çıkartır mı? Teşekkürler. Bir de bu arada benim 2012 model bir 60 Hz LED monitörüm var sistem toplasam kullanabilir miyim?:)
Bence soket ömrü açısından alınmamalı ama dediğin oyunlarda da iş görecek bir işlemci.

Bence de artık alınmaz. Kardeşime i3 9100F GTX 1650 Super ikilisini topladım CS:GO gibi oyunlarda 200 FPS aşağısına düşmüyor. Ama Apex Legends gibi ağır oyunlarda darboğaz yapıyor. Ve RAM'in de çift kanal olması önemli.

Arkadaşlar direkt alınmaz diye kestirip atmayın. Lütfen. Hala G4560 bile kullanan var. Her şey bütçe meselesi. 1600AF artık az fiyatları 900TL bandına çıktı. Şimdi siz onun yanına en az B450 ve çift kalan RAM önereceksiniz. 9100F çok güçlü bir işlemci değil ama çok güçsüz de değil. Arkadaşımızın bütçesini bir duyalım.
Her şey 1080P, 1650Super,Mesh kasa demek değildir. Ben hala 720P kullanıyorum. Bazı şeylere her zaman ulaşamayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı