i3 9100F RX580 sistem toplama

XxMechanicxX

Centipat
Resimdeki gibi bir sistem toplayacağım.(PSU'yu unutmuşum PSU'nun linki: Rampage Rmp-600-80p 600w 80plus Bronz 12cm Fan Aktif Pfç Power - n11.com)
Sizce toplamalı mıyım?

Neden, neden değil?

Screenshot_20200608-001913_n11com.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage PSU alınmaz.

Alacağınız PC de iyi değil.

Sebepleri:

1. 9100F yerine daha iyi işlemciler tercih edebilirsiniz. 4/4 artık pek uygun değil. Ayrıca 9. nesil de gelişime kapalı bir soket. 10. nesili kullanamıyorsunuz mesela.
2. Kullandığınız ekran kartı ne, görülmüyor. Resim çok küçük.
3. O kasaya 484 lira vermek yerine daha iyi tercihler yapabilirsiniz.
4. Rampage PSU alınmaz.
5. Sistem fiyatı fazla.

Bütçenizi belirtin, sanırsam monitör dahil, toplayalım.

Rampage PSU alınmaz.

Alacağınız PC de iyi değil.

Sebepleri:

1. 9100F yerine daha iyi işlemciler tercih edebilirsiniz. 4/4 artık pek uygun değil. Ayrıca 9. nesil de gelişime kapalı bir soket. 10. nesili kullanamıyorsunuz mesela.
2. Kullandığınız ekran kartı ne, görülmüyor. Resim çok küçük.
3. O kasaya 484 lira vermek yerine daha iyi tercihler yapabilirsiniz.
4. Rampage PSU alınmaz.
5. Sistem fiyatı fazla.

Bütçenizi belirtin, sanırsam monitör dahil, toplayalım.
Hocam peki ben onu almaktan vazgeçtim onun yerine şöyle bir pc almaya karar verdim:
Screenshot_20200608-112639_Samsung Internet.png

Maks. 4500 tl lik bir bütçem var ve bende bunu buldum sizce?

B450'lerin tek farkı O.C. yapmaya izin vermesi değildir.

İleride 4000 serisi desteği alacaklar, A320'ler çok yüksek ihtimalle alamayacak.

Bununla birlikte A320'lerin üzerindeki işlemci güç besleme elemanları pek iyi değil, soğutma blokları yetersiz.
Kısacası giriş seviyesi için tasarlanmış bir anakart. R5 serisi ile B450 anakart almak daha avantajlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı