i3-9100F sistem kendi kendine kapanıyor

ReallyNigga?

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz
SSD veya HDD modeli
1TB Seagate Barracuda 7200rpm
Ekran kartı
Galax GTX1650 Super 4GB O.C.
Anakart
Gigabyte H310M-s2h
İşlemci
i3-9100f
Bilgisayarım kendi kendine kapanıp yeniden çalışmaya başlıyor, bunun sebebi nedir?
MSI Afterburner ile işlemcimin sıcaklığını kontrol ettim, oyun içinde yükteyken bile 60 derecenin üzerine hiç çıkmadı, boşta sıcaklığı ise 28 derece. İşlemcinin ısınması değil yani sorun. Malware ve virüs taraması da yaptım hiçbir şey çıkmadı. Neden kaynaklanıyor olabilir?

500W AeroCool PSU kullanıyorum. Sistemim maksimum 120 watt kullanacak parçalardan oluşuyor.

Son düzenleme:
Bilgisayarım kendi kendine kapanıp yeniden çalışmaya başlıyor, bunun sebebi nedir?
MSI Afterburner ile işlemcimin sıcaklığını kontrol ettim, oyun içinde yükteyken bile 60 derecenin üzerine hiç çıkmadı, boşta sıcaklığı ise 28 derece. İşlemcinin ısınması değil yani sorun. Malware ve virüs taraması da yaptım hiçbir şey çıkmadı. Neden kaynaklanıyor olabilir?
PSU nedir?

Az önce malwarabytes üzerinden ikinci taramayı gerçekleştirdim ve bu sefer setup.exe adında bir malware buldu, ama dosya bilgisayarımda üç haftadır varmış, ben sorunu bu gün yaşamaya başladım. Bir malware bunun sebebi olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı