i3 9100F sistem macOS için uyumlu ve yeterli olur mu?

mephisto26

Centipat
ASUS Prime B360M-K Intel B360 soket 8.-9. nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 anakart.
Intel Core i3 9100F socket 1151 - 9. nesil 3.6GHz 6MB önbellek 14NM işlemci.
Kingston 8 GB HyperX Fury black DDR4 2400MHz CL15 PC RAM.

Bu bileşenleri alsam Hackintosh için nasıl olur? Sizce güncel sürümlerini sorunsuz yükleyip kullanabilir miyim? Harici ekran kartı almayacağım onboard olan yeterli benim için oyunla falan işim yok çünkü, elimde 240 GB Crucial SSD var HDD olarak da onu kullanacağım, farklı öneri ve görüşleriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili grafik yok o işlemcide.

İşlemciyi G5400 ya da 5420 ile değiştirsem nasıl olur? G5400'ü daha makul bir fiyata buldum, 300 TL gibi bir fiyat. Aslında yeni bileşenleri daha eski teknoloji olarak da seçebilirim. Hackintosh için uygun, fiyatı da makul ikinci el bile olabilir, sistem önerir misiniz?

Anakart ve işlemci tavsiyesi, elimde DDR3 1333MHz 8 GB RAM var. Onu da yenisine entegre edersek iyi olur, olmazsa da yeni RAM de önerebilir misiniz?

Çok fazla yatırım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum Hackintosh için, bu yıldan itibaren Apple'ın kendi işlemcilerini kullanacağı söyleniyor. Bu gerçekleşirse yeni macOS'ları en güncel Intel sistemlere bile kurmak mümkün olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı sitede 2.el 1150P Anakart+işlemci bulabilirsiniz veya Sosyal'de ikinci el satış bölümüne bakabilirsiniz. Misal veriyorum i5 4460, H81M-P33 bir ikili alsanız yeter de artar. iGPU ile kurulum da yapabilirsiniz. Yanına bir de yeteceği üzere 250W PSU alsanız tam olur. Sanırım ortalama 550-650₺ arası eder, kalan parayla da SSD alabilirsiniz. Zaten DDR3 RAM'ınız var. Takıp kullanırsınız.

550 Wattlık PSU var zaten, 240 GB SSD de var elimde. İyi fikir, teşekkür ederim. Bir inceleyeyim fiyatları.
Sarı sitede 2.el 1150P Anakart+işlemci bulabilirsiniz veya Sosyal'de ikinci el satış bölümüne bakabilirsiniz. Misal veriyorum i5 4460, H81M-P33 bir ikili alsanız yeter de artar. iGPU ile kurulum da yapabilirsiniz. Yanına bir de yeteceği üzere 250W PSU alsanız tam olur. Sanırım ortalama 550-650₺ arası eder, kalan parayla da SSD alabilirsiniz. Zaten DDR3 RAM'ınız var. Takıp kullanırsınız.
İşlemciyi 4160 yapsam nasıl olur
4460 ların fiyat ı bence uçuk

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı