i3-9100F ve GTX 1650 Oyunlarda %100 Oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

TellMeHow_ff

Centipat
Daha fazla  
Çoğu oyunlarda CPU %100 ama eskiden daha az kullanıyordu. Bir anormallik olabilir mi? GPU da %100.
Sistem: i3 9. nesil işlemci 1650 Ekran kartı :)

Hocam sisteminizi tam olarak yazar mısınız? Ayrıca hangi oyunlarda bu durum yaşanıyor?
Çoğu oyunlarda cs go borderlands 2 the forest + ekran kartı ısısı 50 derecede kullanıyor gözüküyor büyük ihtimalle pc yerde ve ısıyı veremiyo dar alanda üste alip denicsm bide 1.5 yıldır termal macun yenilemiyorum işlemci bu hafta içinde yenilicem hangi sistem özelliğini yazmamı istersiniz?
Hocam sisteminizi tam olarak yazar mısınız? Ayrıca hangi oyunlarda bu durum yaşanıyor?
+ pc tek fanlı oda bir sorun olabilir mi?

Çoğu oyunlarda CS:GO Borderlands 2 The Forest + ekran kartı ısısı 50 derecede kullanıyor gözüküyor büyük ihtimalle PC yerde ve ısıyı veremiyor dar alanda üste alip denicsm bir de 1.5 yıldır termal macun yenilemiyorum işlemci bu hafta içinde yenilicem hangi sistem özelliğini yazmamı istersiniz?

+ PC tek fanlı oda bir sorun olabilir mi?

İşlemci ısısı ne durumda.

İşlemci %100 gözüktüğü sıra Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmına girer misiniz, sistem boşta işlemi kaç gösteriyor?
Görev Yöneticisi son 1 senedir bazen GPU ve CPU kullanımını %100 gösteriyor kullanmasa bile, bazı programlarda örneğin Discord.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı