i3 2100'den bahsediyorum.
Eski nesil i3'ler pek performanslı değiller. En az 6-7. nesil bakmanız daha iyi.
Eski nesil i3'ler pek performanslı değiller.
Şu anki Celeron N4020'den 6 kat daha iyi dediler.
PassMark puanlarını karşılaştırabilirsiniz.
Siz bu işlemciyle ne yapmayı planlıyorsunuz? Bu arada üretilmeyen bir işlemci. Sıfırı yok veya çok uzun süre depoda kalmış ürünler ama çoğunlukla ikinci el oluyorlar sıfır diye satılan yerlerdeki işlemciler.Şu anki Celeron N4020'den 6 kat daha iyi dediler.
Ben de onu sordum satıcı i3 2100 ile Celeron N4020'yi PassMark da karşılaştırmak i3e hakarettir dedi.
Baktım da aralarında az puan farkı olsa da bunun saat hızı daha yüksek.
Nasıl bir anakartınız olduğuna göre 4 veya 5. nesil bakabilirsiniz onlar çok daha güçlü.Oyunda en az 20 FPS atar fark dedi, doğru mu? Ben Celeron'da oyunlardan 10 FPS alıyorum.
Daha kötü bir işlemci. Tam olarak bir karşılaştırma yok Youtube videosu olarak ama daha iyi olmasına imkan vermiyorum i3'ün. Siz bilgisayar mı topluyorsunuz veya alıyorsunuz ve oyun için mi kullanacaksınız? Bilgisayar topluyor veya alıyorsanız bütçeniz nedir?Oyunda en az 20 fps atar fark dedi doğru mu ben celeron da oyunlardan 10 fps alıyorum.
N4020 diye bahsettiği işlemci, mobil bir işlemci. Bildiğin üzere, laptoplarda işlemci değişimi genelde pek olanaklı değil.Nasıl bir anakartınız olduğuna göre 4 veya 5. nesil bakabilirsiniz onlar çok daha güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.