i3 M330 olan laptop hangi işlemcileri destekler?

Hinuri

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumda i3 M330 işlemci var. İşlemci gömülü değil yani degiştirebilirim ama hangi işlemcileri destekliyor bilmiyorum. Laptopun ismini de bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptopumda i3 M330 işlemci var. İşlemci gömülü değil yani degiştirebilirim ama hangi işlemcileri destekliyor bilmiyorum. Laptopun ismini de bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Laptopunuzun altında model etiketi olur. Laptopun model etiketini yazarsanız daha iyi olur. 1. nesil işlemciye sahip olduğunuz için en fazla 1. nesil i7 işlemci takabilirsiniz. Eğer soketiniz ve anakartınız destekliyorsa bir ihtimal 2. nesil işlemci de takabilirsiniz. 2. Nesilden sonraki nesiller anakarta gömülü gelmeye başladı.

Laptopunuzun altında model etiketi olur. Laptopun model etiketini yazarsanız daha iyi olur. 1. nesil işlemciye sahip olduğunuz için en fazla 1. nesil i7 işlemci takabilirsiniz. Eğer soketiniz ve anakartınız destekliyorsa bir ihtimal 2. nesil işlemci de takabilirsiniz. 2. nesilden sonraki nesiller anakarta gömülü gelmeye başladı.

Model no yumu kastediyorsunuz.

Hocam bence 2/4 çekirdek olan, GHz ve önbelleği yüksek olan işlemcileri seçin.

Burada 35W TDP değerine sahip diğer işlemcilerden birini tercih edebilirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi 35 W tercih edin.

Hocam baktığımda i3 M330 hem PGA998 hem de BGA1288 soketli anakartlara takılıyormuş ama bana mantıksız geldi.

Kaynak: Intel'in resmi sitesi.

Hocam baktığımda i3 M330 hem PGA998 hem de BGA1288 soketli anakartlara takılıyormuş ama bana mantıksız geldi.

Kaynak: Intel'in resmi sitesi.

i7 740qm destekler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı