i5-10200H işlemci kaç derece olmalı?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım. İşlemcisi i5-10200h, ekran kartı GTX 1650 Ti olan bir cihaza sahibim. Boşta 42-55 derecede dolanıyor işlemci. Oyunlarda ise işlemci 84, ekran kartı 72 derecelerde. Ekstra bir soğutması yok, sadece bilgisayarın kendi fanları. Dereceler normal mi? Tam bilgim yok bilgisayar konularında. Ekran kartı en fazla 77 dereceyi gördü. İşlemci ise gördüğüm kadarıyla 84 derece oldu en fazla. Ne diyorsunuz bu duruma?

Gayet güzel dereceler.

Arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım. İşlemcisi i5-10200h, ekran kartı GTX 1650 Ti olan bir cihaza sahibim. Boşta 42-55 derecede dolanıyor işlemci. Oyunlarda ise işlemci 84, ekran kartı 72 derecelerde. Ekstra bir soğutması yok, sadece bilgisayarın kendi fanları. Dereceler normal mi? Tam bilgim yok bilgisayar konularında. Ekran kartı en fazla 77 dereceyi gördü. İşlemci ise gördüğüm kadarıyla 84 derece oldu en fazla. Ne diyorsunuz bu duruma?
Isıların hepsi normal hatta normalden de iyi denebilir.

Hangi laptopu kullanıyorsunuz? Normal denebilir.

Monster Abra A5 v.16.6.6 kullanıyorum. Bundan bir ay önce ASUS oyuncu bilgisayarı kullanıyordum. Memnun kalmadım iade ettim. Bu cihazı aldım. İlk fırsatta soğutucu da alacağım ama şu anlık böyle kullanıyorum. Dereceler normal ise problem yok. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Monster Abra A5 v.16.6.6 kullanıyorum. Bundan bir ay önce ASUS oyuncu bilgisayarı kullanıyordum. Memnun kalmadım iade ettim. Bu cihazı aldım. İlk fırsatta soğutucu da alacağım ama şu anlık böyle kullanıyorum. Dereceler normal ise problem yok. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Aldın mı reis soğutucu bende de aynı laptop tan var soğutucu almayı düşünüyorum aldıysan hangi marka model aldın kaç derece düşürüyo sana bi danışayım

Son düzenleme:
Aldım hocam. Yani kış aylarına girdiğimiz için havalar soğudu o da bilgisayar ısılarına yansıyor ister istemez. Oyunlar da böyle aman aman bir sıcaklık düşmesi yaşamadım ama F1 2020 oyunun da performans modu fan ve 6. kademe soğutucu takviyesiyle GPU 67-71 , CPU 67-77 arası sıcaklıklar da seyir ediyor.

Inca INC-606TGS Arrax Çift Fanlı 13" - 17" Notebook Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri

Ben bu soğutucuyu aldım memnunum. Daha iyileri var mıdır elbet vardır araştırmanı öneririm.

Alternatif olarak mühendis arkadaşım 180 TL' ye bir pervane alıp çamaşır teliyle sabitleyip soğutuyor laptopunu 10 derece farketti diyor onu da değerlendirebilirsin.

Tam bir mühendislik harikası.

WhatsApp Image 2021-11-25 at 21.45.45.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı