i5-10210 Laptop Windows 10 Pro Wi-Fi sorunu

Anunswin

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
2.117
Çözümler
5
Merhaba, geçenlerde internetten Casper Nirvana S500 aldım güzel cihaz ancak Wi-Fi sorunu var cihazı açıyorum bazen internet yok geri bağlanıyorum 5 10 dakika sonra geri kesiliyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana cevap yazarsa çok sevinirim bir de şarj ortalama 7 saat gitmiyor güç tüketimi de normal buna da bir cevap yazarsanız sevinirim yazanlar için şimdiden teşekkürler.

Windows 10 Pro
16 GB RAM DDR4.
MX230 2 GB
i5-10210.
500GB NVMe SSD.
 
Muhtemelen anakart da ki Wi-Fi alıcısında bir problem var açıp biraz düzeltsen de hallolabilir ama sen iyisi mi garantiye gönder
 
Yazılımsal olamaz mı uğraşmak istemiyorum.
Ve batarya konusunda ne söyleyebilirsin.
Yüksek İhtimalle Donanım Yani Birazcık Servis Falan Uğraşacaksın
 
Yüksek ihtimalle donanım yani birazcık servis falan uğraşacaksın.

Neyse internetten gördüğüm birkaç tane taktık'e bakayım olmazsa servis, Casper'ın servisinden korkmuyor değilim ama 😣
denetim masası>sistem ve güvenlik>sistem>aygıt yöneticisi dizinini izleyin ve ağ bağdaş tırıcıları kategorisine gidin. Bu kategoride bulunan ağ aygıt larınıza sağ tıklayın ve özellikler seçeneğinden, güç yönetimi başlığına gidin. ”güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın” seçeneğinin tiki işaretli ise bu işareti kaldırıp kayıt edin.

Beyler bunu bir internet sitesinden görmüştüm denedim ve güç kazancı sağlamak için bilgiseyar bu aygıtı kapatsın yazısında tik gördüm kaldırdım sonra bir yarım saat falan takıldım internet hiç gitmedi sanırım sorun buymuş çok teşekkürler cevap'layanlara tekrardan.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı