i5-10210U laptop yavaşladı

Dün başka bir kişide aynı sorunu yaşamış ve benim işlemci ile aynı galiba genel bir sorun bu.

Hocam işlemci 0.4'e sınırlanmış buradanda değiştirirse tahmini 2-3 GHz aralığına gelir ama buradanda olmazsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi pil modu açık kalmış olabilir çünkü o modlar da sinirliyor.

Hocam her şeye baktım pil modunu yüksek performans ayarladım virüs taraması yaptım her şeye baktım sonuç yine aynı.

@OğuzhanÇALIŞ:laptopta oyun oynarken işlemcim 0.40 GHz'ye düşüyor. Yüksek performansa almayı denedim, throttle stoptan bd prochot tikini kaldırdım ama durum hala aynı, yardımlarınızı bekliyorum.​

Dosya Ekleri

• 1691254856795.png
    1691254856795.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 26
Dün başka bir kişide aynı sorunu yaşamış ve benim işlemci ile aynı galiba genel bir sorun bu.

Hocam her şeye baktım pil modunu yüksek performans ayarladım virüs taraması yaptım her şeye baktım sonuç yine aynı.
%100 yaptın mı?

%100 yaptın mı?

Yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı