i5 10300H 99 derece

işte paylaşımda da yollarsam sorunumu nasıl ifade etmem gerektiğini sormuştum aslında. Yani çok ısınıyor desem ilgilenmeyecekler gibi hissediyorum.
Oyunlarda sıcaklıktan dolayı fps düşmesi yaşıyorum ve açtıktan çok kısa bir süre sonra (dk cinsinden yazın) elimi klavyede tutamayacak kadar sıcaklık hissediyorum gibi ifadeler kullanın.

Dizüstü bilgisayarınızda kesinlikle dengeli modu kullanmanızı tavsiye ediyorum, sıcaklık konusuna gelirsek 85-90 dereceye yük altında çok anormal diyemeyiz. Sizin konu başlığında belirtmiş olduğunuz derece anormal bir derece çünkü o sıcaklıkta işlemcinin çok ciddi performans kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Anlık olarak 90-95 bile kabul edilebilir fakat 99-100 bunlar gerçekten iddialı dereceler çünkü soğutma neredeyse tamamen işlevsiz demek gibi. Frekans hızlarına ve Benchmark skorlarına kesinlikle bakılmalı, servise göndermek veya iade edilebiliyorsa iade edilmesi gereken bir ürün olarak görüyorum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı