- Makaleler
- 9
Intel xtu etki etmiyor dostum 10. nesil e şu an Turbo fivr Control denedim olmadï restart atacağım.
Sistem Windows 10 mu? Windows 10 ise güncellemeyi deneyin sistemi.
Intel xtu etki etmiyor dostum 10. nesil e şu an Turbo fivr Control denedim olmadï restart atacağım.
Evet su an guncel ama pubg girdim islemci 90 ı gordüSistem Windows 10 mu? Windows 10 ise güncellemeyi deneyin sistemi.
Evet su an guncel ama PUBG girdim islemci 90'ı gordü.
Bknz: ss
kankam zaten 90 ı geçmiyorduİşlemci 90 normal kardeşim (laptop için bu hava şartlarında) önemli olan 92 geçmesin 92 geçtimi frekans düşmeleri yaşarsınız. O zaman undervolt gerekebilir.
xtu desteklemiyor zaten throttlestop ile yaptımThrottleStop denediniz mi? YouTube'da baktım işlemciniz xtu desteklemiyor.
Kankam zaten 90'ı geçmiyordu.
Demeye çalıştığım şey program etkilemiyor.
@halfgodblack dostum sen ek bir işlem yaptın mı laptopuna?
Ben ThrottleStop ile de yapamadım. Siz nasıl yaptınız? Herhangi bir kilit vs. açtınız mı? Yoksa sadece uygulamaya girip değerleri irince oldu mu? Ben giriyorum fakat herhangi bir değişiklik yapmıyor.Monster 10300H Intel xtu herhangi bir değişiklik yapmıyordu voltajda throttle stop programıyla undervolt yaptım ben.
Ben ThrottleStop ile de yapamadım. Siz nasıl yaptınız? Herhangi bir kilit vs. açtınız mı? Yoksa sadece uygulamaya girip değerleri irince oldu mu? Ben giriyorum fakat herhangi bir değişiklik yapmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.