i5-10300H ve GTX 1650 sistemde AC Odyssey FPS düşüşü

PhilipTraum.

Decapat
Bu oyunda optimizasyon sorunu falan mı var? Yüksek ayarlarda 60 FPS'te oynarken ara ara 30 FPS'e falan düşüyor. Oyuna engel değil fakat gıcık ediyor. Sorun laptopla mı ilgili yoksa oyunda mı sıkıntı var? Isıdan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Isı oyun içinde 80 civarlarında.

i5-10300H
GTX1650
16 GB RAM Monster Abra.

Bu oyunda optimizasyon sorunu falan mı var? Yüksek ayarlarda 60 FPS'te oynarken ara ara 30 FPS'e falan düşüyor. Oyuna engel değil fakat gıcık ediyor. Sorun laptopla mı ilgili yoksa oyunda mı sıkıntı var? Isıdan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Isı oyun içinde 80 civarlarında.

i5-10300H
GTX1650
16 GB RAM Monster Abra.

Minimum sistem gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ya da AMD FX-6350 @ 3.9 GHz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD R9 270
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
En düşük ayarlara al ve bilgisayarının sıcaklığını ölç ve sorun PC'de daha sorun yaşarsan cevap yaz oyunu bende oynuyorum

O ekran kartıyla yüksek ayarlarda 60 FPS oynaman imkansız.
En yüksek ayarları kastetmiyorum. Ayrıca 60 FPS alacak şekilde ayarladım. Bazı ayarlar yüksekte bazıları çok yüksekte.
Minimum sistem gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ya da AMD FX-6350 @ 3.9 GHz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD R9 270
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
En düşük ayarlara al ve bilgisayarının sıcaklığını ölç ve sorun PC'de daha sorun yaşarsan cevap yaz oyunu bende oynuyorum
Sıcaklıkla ilgili bir problem olmadığını belirttim.

Ayrıca soru ekinin yanlış yazımından dolayı beni banlayan moderatör başlığa sistem özelliklerini yanlış yazmış. Bu kadar küçük şeylere dikkat edip buna nasıl dikkat etmiyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı