i5 10400F RTX 3050 vs RTX 2060 sistem

hocam 13-12.000 e sistem bakma şansınız varmı? siz uygun gördüklerinizi atın
Atmıştım tekrar atayım. Toplama kabulse düşünülebilir.

hocam 13-12.000 e sistem bakma şansınız varmı? siz uygun gördüklerinizi atın
6650XT ve 5600 ikilisi dışında güzel sistem yok hocam. 6650XT, 3060'tan güçlü bir kart. 5600 ise konuda adı geçen tüm işlemcilerden daha güçlü. AMD kartlarda bozulma vs. öyle şeyler yok hocam. 6650XT Yarı yolda bırakacak kart değil.

toplama kabulde siz bilgisayardan iyi anlayan biri gibisiniz uyumlu parçaları seçeceğinize güveniyorum, 16 gb ram ve 480 gb ssd olursa çok iyi olur size bırakıyorum.
Hocam sistem alıntı olarak ekli. Görmemişsiniz sanırım.

1678294545741.png

6650XT ve 5600 ikilisi dışında güzel sistem yok hocam. 6650XT, 3060'tan güçlü bir kart. 5600 ise konuda adı geçen tüm işlemcilerden daha güçlü. AMD kartlarda bozulma vs. öyle şeyler yok hocam. 6650XT Yarı yolda bırakacak kart değil.
hocam peki 5600 ne? amd ryzen 5 5600 mü? o sistemi bana atabilirseniz çok iyi olur.

hocam peki 5600 ne? amd ryzen 5 5600 mü? o sistemi bana atabilirseniz çok iyi olur.
Ryzen 5 5600 hocam. Atmıştım zaten tekrar atayım.

Ha sistem konusunda aklınızda soru işaretleri varsa şu videoyu inceleyin. İşlemciyi 5600 olarak özelleştirirseniz bu videodaki performansı referans almayın çünkü performansınız biraz daha iyi olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üste atılan PCK1 sistemin özelleştirme menüsünden seçiyorsunuz hocam.

Ha sistem konusunda aklınızda soru işaretleri varsa şu videoyu inceleyin. İşlemciyi 5600 olarak özelleştirirseniz bu videodaki performansı referans almayın çünkü performansınız biraz daha iyi olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz? Performansı çok daha iyi olur hocam.

RAM'ler Kingston CL17 16 GB 3600 MHz yapılmalı, hem daha ucuz hem de genel olarak güzel çip çıkıyor. (DJR)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı