i5 10400F - RX 5600XT Call of Duty Warzone düşük FPS ve çökme

wyrzen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX-4060ti
i5-12400F
32GB-DDR4
Oyunu ilk açtığımda, 120-60-20 vb FPS gördüm sürekli değişken ve drop giriyor, en düşük ayarlarda, oyun bir süre oynadıktan sonra(1 dakika olmadı :D) oyun crash verdi ekran kartı GPU bilmemne hatasıyla, neden oluyor bu sistem özellikleri:
i5 10400F, RX 5600XT, 16 GB RAM.

1724012988896.png

Böyle bir hata:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ilk açtığımda, 120-60-20 vb FPS gördüm sürekli değişken ve drop giriyor, en düşük ayarlarda, oyun bir süre oynadıktan sonra(1 dakika olmadı :D) oyun crash verdi ekran kartı GPU bilmemne hatasıyla, neden oluyor bu sistem özellikleri:
i5 10400F, RX 5600XT, 16 GB RAM.

Eki Görüntüle 2288077

Böyle bir hata:

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Ayrıca sıcaklıklarınız ne durumda? Bir de ekran kartı sürücüsünü güncelleyin DDU ile sildikten sonra.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Ayrıca sıcaklıklarınız ne durumda? Bir de ekran kartı sürücüsünü güncelleyin DDU ile sildikten sonra.
Ekran kartı güncel,
Bi kaç ayardan sonra Fps normale döndü fakat, bu sistemle en düşük ayarlarla 120 fps normalmi d:

hala droplu arada 60 a falan düşüyo

Ekran kartı güncel,

Birkaç ayardan sonra FPS normale döndü fakat, bu sistemle en düşük ayarlarla 120 FPS normal mi D:

Hala droplu arada 60'a falan düşüyor.

Call of Duty Warzone oynamıyorum ondan dolayı pek bilemiyorum ama internetten baktığım kadarıyla ile normal. Sıcaklıklarınıza bakabilir misiniz ekran kartı ve işlemcinin drop sorununu çözmek için.

Call of Duty Warzone oynamıyorum ondan dolayı pek bilemiyorum ama internetten baktığım kadarıyla ile normal. Sıcaklıklarınıza bakabilir misiniz ekran kartı ve işlemcinin drop sorununu çözmek için.
Bilgisayar bi alt tab yapmayla bile fan sesi artıyor anlamıyorum neden bu kadar ısınıyor, havalandırmasında bir sorun yok termal macunda değişti

Bilgisayar bi alt tab yapmayla bile fan sesi artıyor anlamıyorum neden bu kadar ısınıyor, havalandırmasında bir sorun yok termal macunda değişti
Tam performans çalışması için core clocklarını fullde kullanıyorum ama ondan dolayı olabilirmi, düşürsem performans az olcak gene düşük fps diye korkuyorum :d

Bilgisayar bir Alt Tab yapmayla bile fan sesi artıyor anlamıyorum neden bu kadar ısınıyor, havalandırmasında bir sorun yok termal macunda değişti.

Tam performans çalışması için Core clocklarını Full'de kullanıyorum ama ondan dolayı olabilir mi, düşürsem performans az olacak gene düşük FPS diye korkuyorum :d

Hocam sıcaklıklarınıza bakıp söyleyin. Afterburner falan üzerinden veya AMD'nin kendi driverı ile de bakabiliyor olmanız lazım. Ayrıca siz ayarlamalasanız bile o otomatik yükseltip azaltırdı Core clock hızını gerekli durumlarda OC mi yaptınız siz?

Hocam sıcaklıklarınıza bakıp söyleyin. Afterburner falan üzerinden veya AMD'nin kendi driverı ile de bakabiliyor olmanız lazım. Ayrıca siz ayarlamalasanız bile o otomatik yükseltip azaltırdı Core clock hızını gerekli durumlarda OC mi yaptınız siz?
Valla hiç ellemedim kendi yapmış galiba

Ekran kartı 2. el bu aralar aldım ondan mı acaba bilmiyorumki

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın uğraşıyorum bende niye falan diye

Sırf warzone değil cs 2 girdim az önce fan sesi uçak sesine dönüyor arada, Ultra ayar 200 Fps full

Son düzenleme:
Vallahi hiç ellemedim kendi yapmış galiba.

Ekran kartı 2. el bu aralar aldım ondan mı acaba bilmiyorum ki.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın uğraşıyorum bende niye falan diye.

Sırf Warzone değil CS 2 girdim az önce fan sesi uçak sesine dönüyor arada, Ultra ayar 200 FPS Full.

Hocam tekrar söylüyorum sıcaklıklara bakın artık belki de fan uçak gibi dönüyor ama soğutmayı da başarıyor bilemem ben bunu ayrıca neyin fanının çok hızlı döndüğüne bile söylemiyorsunuz ki daha iyi yardımcı olayım.

Hocam tekrar söylüyorum sıcaklıklara bakın artık belki de fan uçak gibi dönüyor ama soğutmayı da başarıyor bilemem ben bunu ayrıca neyin fanının çok hızlı döndüğüne bile söylemiyorsunuz ki daha iyi yardımcı olayım.
Ona bakıcamda şuda önemli benim baktığım performans testlerinde bu ekran kartı yüksek ayarda 100-120 alıyor bendeki düşük ayarda o seviyede üstüne bazen dahada altı alıyor nedenini bilmiyorum, önceki ekran kartı nvida gt 1030du driverlerini falan temizledm amd kurdum tabi öncekinden bu kat kat iyi ama böylede olması kötü :d

Ona bakıcamda şuda önemli benim baktığım performans testlerinde bu ekran kartı yüksek ayarda 100-120 alıyor bendeki düşük ayarda o seviyede üstüne bazen dahada altı alıyor nedenini bilmiyorum, önceki ekran kartı nvida gt 1030du driverlerini falan temizledm amd kurdum tabi öncekinden bu kat kat iyi ama böylede olması kötü :d
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şuan oyundayım 70-75 derece aralığında GPU CPU fan sesi baya arttı ana 4 fan kasa fanları galiba

gpu 95 e çıktı D:

1724082286136.png

Son düzenleme:
Ona bakacağımda şu da önemli benim baktığım performans testlerinde bu ekran kartı yüksek ayarda 100-120 alıyor bendeki düşük ayarda o seviyede üstüne bazen daha da altı alıyor nedenini bilmiyorum, önceki ekran kartı NVIDIA GT 1030du sürücülerini falan temizledm AMD kurdum tabii öncekinden bu kat kat iyi ama böylede olması kötü :d

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an oyundayım 70-75 derece aralığında GPU CPU fan sesi bayağı arttı ana 4 fan kasa fanları galiba.

GPU 95'e çıktı D:

Eki Görüntüle 2288608

Hocam sıcaklık gerçekten çok yüksek fanlara falan bir bakın GPU'nun temiz mi falan gibisinden ayrıca kasa modeli nedir? Bu arada şu anda Call of Duty Warzone 2 değil 3 var ondan kaynaklı daha düşük olması normal FPS'lerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı