i5 10400F - RX 5600XT Call of Duty Warzone düşük FPS ve çökme

wyrzen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX-4060ti
i5-12400F
32GB-DDR4
Oyunu ilk açtığımda, 120-60-20 vb FPS gördüm sürekli değişken ve drop giriyor, en düşük ayarlarda, oyun bir süre oynadıktan sonra(1 dakika olmadı :D) oyun crash verdi ekran kartı GPU bilmemne hatasıyla, neden oluyor bu sistem özellikleri:
i5 10400F, RX 5600XT, 16 GB RAM.

1724012988896.png

Böyle bir hata:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıcaklık gerçekten çok yüksek fanlara falan bir bakın GPU'nun temiz mi falan gibisinden ayrıca kasa modeli nedir? Bu arada şu anda Call of Duty Warzone 2 değil 3 var ondan kaynaklı daha düşük olması normal FPS'lerin.
Rampege ait bir kasada modelini bilmiyorum, kapattım az önce bilgisayarı harbiden baya ısındı :d , GPU 2. el dediğim gibi galiba içi daha önce açılmamış bilgisayarcı öyle demişti büyük ihtimal termal macun sürülcek karta

kasanın fotoğrafını atıcam birazdan

ek olarak fanlarda temiz yani bakımını yaptıralı 1 hafta olmadı

Son düzenleme:
Rampege ait bir kasada modelini bilmiyorum, kapattım az önce bilgisayarı harbiden bayağı ısındı :d, GPU 2. el dediğim gibi galiba içi daha önce açılmamış bilgisayarcı öyle demişti büyük ihtimal termal macun sürülecek karta.

Kasanın fotoğrafını atacağım birazdan.

Ek olarak fanlarda temiz yani bakımını yaptıralı 1 hafta olmadı.

Ekran kartının fanlarının mı bakımını yeni yaptırdınız eğer onlar da yeni ise sanki sıkıntılı bir durumda gibi kart. Bir macun yenilemesi deneyin ancak bu arada sorunun da kaynağı belli olmuş oldu sıcaklıktan kaynaklı bu dropları yiyorsunuz.

Güncel Durum Raporu: MSI RX5600XT'yi ASUS ROG Modeliyle değiştim ve artık ısınma yapmıyor, fakat hala drop sorunu var D: iyi günler..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı