Neden kaynaklı bilmiyorum dün olan mavi ekran PC'yi kapatırken olmuştu. Onun konusunu dün açtım, şimdi de Valorant'tan çıktığım gibi dondu bilgisayarım. 1 dk boyunca ve mavi ekran verdi. 031921-10656-01.rar
Bugünkü minidump bu klasörde, şimdiden teşekkürler.
RX 5500 XT 4 GB
i5 10400F
8 GB RAM
600W Frisby kasa.
@Ma'at merhaba, dün siz bakmıştınız mavi ekran hatama. Bugün yine oldu paylaştım bakabilirseniz çok sevinirim. Bilgisayarımı hatasız kullanmak istiyorum artık. Şimdiden çok teşekkürler.
İnanın Memtest'i hep kapalı haldeyken kullandım ve 2 ayda 5 kere test etmişimdir. RAM'lerde sıkıntı yok yani buna sizlerde şahit olmuştunuz. Şimdi Windows 10 güncellemesi yapamıyorum ve SFC / scannow a bir şey oldu dün gece SS almıştım.
İşte o gözüken şeye indir diyip duruyorum yeniden hata veriyor. Şimdi de restorehealth yaparken hata verdi. Bildirim gelip duruyor Dil ayarları yapılırken sorun oluştu diye.
Sorun işletim sistemi dosyalarında. Ek olarak SSD diskinizde de hata var. SSD değiştirip Windows'u tekrar kurarsanız bu sorundan kurtulursunuz. Sizin de arızalı parçanız SSD'niz anlayacağınız. Hatta aldığınız MEMORY_MANAGEMENT hatası bile sanal bellekten olabilir. En temizi SSD değişimi olacaktır.
Sorun işletim sistemi dosyalarında. Ek olarak SSD diskinizde de hata var. SSD değiştirip Windows'u tekrar kurarsanız bu sorundan kurtulursunuz. Sizin de arızalı parçanız SSD'niz anlayacağınız. Hatta aldığınız MEMORY_MANAGEMENT hatası bile sanal bellekten olabilir. En temizi SSD değişimi olacaktır.
Şu an benim bu SSD'yi temiz kurulum yapıp garantiye mi göndermem lazım. İade bu saatten sonra olmaz ki. Ek olarak garantiye yollayıp bir de HDD alayım diyorum düzelir mi? Ekran kartı veya işlemcimde sorun yok diyorsunuz yani öyle mi?