- Makaleler
- 4
Yayın yapmıyorum genelde işlemci odaklı rekabetçi oyunlar oynuyorum CS:GO PUBG vs
i5 10400F iyi bir işlemci, şu an için değiştirmen pek mantıklı olmaz.
Yayın yapmıyorum genelde işlemci odaklı rekabetçi oyunlar oynuyorum CS:GO PUBG vs
İşlemci o ekran kartı için çok çok yeterli neden değiştirme ihtiyacı duydun? Ekran kartını değiştir onun yerine illa bir şey değiştirmek istiyorsan.
İşlemci o ekran kartı için çok çok yeterli neden değiştirme ihtiyacı duydun? Ekran kartını değiştir onun yerine illa bir şey değiştirmek istiyorsan.
Arkadaşlar sistemim görselde belirttiğim gibi. Yükseltme yapmak istiyorum ve aklımda 3 seçenek var;
1 - i5-12400F - ASUS Prime B660M-K kombinasyonu.
2- i5-11600KF - halihazırda mevcuttaki anakartım ile devam etmek.
3- R5-5600X - (uyumlu bir anakart.)
Ful oyun oynuyorum yayın yapmıyorum render ile uğaşmıyorum bunları göz önünde bulundurarak tavsiyeleriniz nedir? Teşekkür ederim herkese.
3060 Ti olacaktı bu arada düzelteyim.
Bütçe nedir?
O zaman bütçen varsa i5-12400F ve anakartı değiştir eğer 3060 Ti alip i5-12400F alamiyorsan i3-12100F al.
Bütçe problem değil beklentim F/P olarak içimin rahat etmesi ve mantıklı olanı yapmak.
i3-12100F de mantıklı aslında i3e hiç bakmadım açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.