Çözüldü i5 10400F ve 1660 Ti sistem kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yorgun_mermi

Centipat
Daha fazla  
Anakartimin modelini girip sitesinden sürücüleri yükledim. 3 tane Intel işlemci ile alakali sürücüleri kurduktan sonra yeniden başlattım. Sonrasında ise kendini sürekli yeniden başlatıyor, ekran gelmiyor hiçbir türlü. Dostlar, yardımınıza ihtiyacım var.
Intel 10400F.
B460M-A PRO.
16 GB RAM.
1660 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki açılırken BIOS ekranına girerseniz orada da mı yeniden başlıyor?

Ekran, klavye ve farede elektrik yok.

Bende ayni sorun format atarken elektrik gitmesiyle oldu. Surekli anakart markasi ekrani gelip yukleniyormus gibi gozukup kapanip ayni şey oluyordu. Sonra USB hazirlayarak formatladim duzeldi.

Arkadaşlar sorunun formatsız çözümü yok mudur?
Bilgisayar 4 saniye arayla sürekli açılıp kapanıyor
Sorunu çözdüm dostlar. BIOS pilini çıkartıp bilgisayarı açtım ve yukledigim surucuyu kaldırdım, şu anda BIOS ayarlarini Recep Baltaş eşliğinde yapıyorum.
Anakartimin modelini girip sitesinden sürücüleri yükledim. 3 tane Intel işlemci ile alakali sürücüleri kurduktan sonra yeniden başlattım. Sonrasında ise kendini sürekli yeniden başlatıyor, ekran gelmiyor hiçbir türlü. Dostlar, yardımınıza ihtiyacım var.
Intel 10400F.
B460M-A PRO.
16 GB RAM.
1660 Ti.

Bende ayni sorun format atarken elektrik gitmesiyle oldu. Surekli anakart markasi ekrani gelip yukleniyormus gibi gozukup kapanip ayni şey oluyordu. Sonra USB hazirlayarak formatladim duzeldi.

Peki açılırken BIOS ekranına girerseniz orada da mı yeniden başlıyor?

Ekran, klavye ve farede elektrik yok.

Arkadaşlar sorunun formatsız çözümü yok mudur?
Bilgisayar 4 saniye arayla sürekli açılıp kapanıyor
Sorunu çözdüm dostlar. BIOS pilini çıkartıp bilgisayarı açtım ve yukledigim surucuyu kaldırdım, şu anda BIOS ayarlarini Recep Baltaş eşliğinde yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı