Hocam eski anakartımdan ne farkı var?Asus TUF GAMING Z590-PLUS Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF GAMING Z590-PLUS Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam eski anakartımdan ne farkı var?
Ürün önerirken sebebini de yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Tamam hocam teşekkürler.Çok bir farkı yok hocam en göze batar özelliği ses yongasındaki fark fakat daha bilgili arkadaşlar görürse konuya daha yardımcı olabilirler.
Tamam hocam teşekkürler.
Kendimde biraz araştırdım anakart olarak muhtemelen Z-590 Plus alacağım kasa olarak da MSI 100R'ı bulabildim fakat kasa ve soğutucu konusunda bilgim olmadığı için emin olamıyorum.
@kqqk13
Soğutucu olarak Arctic Freezer 34 e-sports Duo öneririm.
Kasayı ilk topladığımda kqqk hocamda o modeli önermişti o modele de bakacağım.
Hocam bir şey soracağım Z-590'ın MSI modelini mi alayım ASUS mu bana ASUS dahaiyi gibi geldi ama sormak istedim.
ASUS Tuf Gamıng Z590-plus Intel Z590 Lga1200 Ddr4 5000 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gamıng Z590-plus Intel Z590 Lga1200 Ddr4 5000 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anakart için Z590 TUF gayet iyi bir model fiyatı da iyi. Kasa olarak MSI 100R'ın fiyatı çok artmış yerine şu anda indirimde olan Lian Li lancool tercih edilebilir. Şu anda İncehesap üzerinde indirimde ve 1500 TL. Soğutucu olarak da yine fiyatından dolayı Artics yerine aynı performansta hatta fan eklerseniz Artics'ten iyi performansı olan SE-224 XT'yi öneririm. Eğer soğutmam daha iyi olsun ileride işlemciyi değiştiririm diyorsanız SE 234 bakabilirsiniz.
ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.205,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com