i5 10400F ve RTX 3060 sisteme kasa + anakart önerisi

Bütçe
5200
Hocam ileride işlemcimi değiştireceğim bunun için iyi bir soğutucu istiyorum attığınız ürün tek fanlı sanırım, (SE-234) yeterli olur mu?
Bir de attığınız kasa eski kasamdan iyi mi kasa için bütçeyi 1900'e kadar çıkartabilirim.

@kino

O kasa gayet güzel bizzat kullanan yakınım var, soğutucu hakkında bilgim yok.

Hocam diğer kasamdan 4 fan duruyor onları buna takabilir miyim?
Takabilirsiniz.
Bir de soğutucu olarak ARGB bir soğutucu öneriniz var mı?
SE 234 ARGB. SE 234 fiyatına göre gayet iyi bir soğutucu, Fuma 2 ile neredeyse aynı sıcaklık değerlerine sahip. Ekstra kasanızdan çıkan fanlardan birini SE 234'e takabilirsiniz.

Takabilirsiniz.

SE 234 ARGB. SE 234 fiyatına göre gayet iyi bir soğutucu, fuma 2 ile neredeyse aynı sıcaklık değerlerine sahip. Ekstra kasanızdan çıkan fanlardan birini SE 234'e takabilirsiniz.

Yok hocam sadece tek kanal olmasını pek beğenmedim.

Kasaları araştırırken @BerkayZ87 hocamın rehberini gördüm orada şu kasa dikkatimi çekti, güzel bir kasaya benziyor ileride ek fan almama gerek olur mu?

Egzoz (arkaya 1 adet fan) dışında gerek olmaz. Gereksiz fazla fan çoğu zaman durumu kötüleştirir sirkülasyonu bozduğundan dolayı. Kasa fanları vantilatör görevi değil, sıcak havanın tahliye edilme işi yaparlar. 3+1 iyidir.

@Inwesper o şekilde mükemmel olur. Lian Li Mesh II serinlik konusunda sayısız kasayı geride bırakıyor.

Screenshot_3.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı