i5 10400F ve RTX 3060 sisteme kasa + anakart önerisi

Bütçe
5200
Lian Li lancol ile arasında 500 TL fiyat farkı varken asla bakılmaması gereken bir kasa. Bir tarafta her yerde değerlendirmesi olan, malzeme kalitesi yüksek ve soğutması iyi olan bir kasa varken diğer tarafta diğer kasalarla karşılaştırmalı bir incelemesi olmayan bir kasayı tercih etmek hiç mantıklı değil.

Hocam açıkçası DLX-21 çok aklıma yatmadı Lian Li alacağım fakat 215 mi alsam mesh mi arada kaldım mesh biraz daha geniş duruyor.

Lian Li Lancool ile arasında 500 TL fiyat farkı varken asla bakılmaması gereken bir kasa.
Kendi kullandığım kasayı bana öğretmezsen sevinirim. Ayrıca 500 TL'yi küçük bir meblağ olarak görmen de garip.

Hocam bilmiyorum Lian Li daha çok aklıma yattı fakat şu an aşırı derecede arada kaldım.
İçine sinmiyorsa al Lancool'u geç. Kimseye zorla ürün aldıracak halim yok. Ama sadece markaya ve incelemeye bakarak da ürün seçilmeyeceğini bazı arkadaşların öğrenmesi gerek. Kaldı ki 2000 lirayı hak eden bir kasa da değil. Bu yorumu kasayı kullanan birisi söylüyorsa bu yorumu göz ardı etmemen gerekiyor.

Tamam hocam fakat son bir şey soracağım bunun amacı yargılamak laf sokmak vs. değil sadece merak ediyorum, emeğinize saygı duyuyorum yaptığınız rehberde neden a tiere DLX-21'i a+ ya ise mesh modelini koydunuz?
@BerkayZ87

Tamam hocam fakat son bir şey soracağım bunun amacı yargılamak laf sokmak vs. değil sadece merak ediyorum, emeğinize saygı duyuyorum yaptığınız rehberde neden a tiere DLX-21'i a+'ya ise mesh modelini koydunuz?
@BerkayZ87
O liste oluşturulurken fiyat unsuru göz önünde bulundurulmadı. İkisinin de aynı parada olduğu bir yerde tabii ki Lancool Mesh daha iyi bir tercih ama arada 500 TL'lik bir fark yok.

O liste oluşturulurken fiyat unsuru göz önünde bulundurulmadı. İkisinin de aynı parada olduğu bir yerde tabii ki lancool mesh daha iyi bir tercih ama arada 500 TL'lik bir fark yok.

Tamam hocam, bütçeme fazla gelirse DLX-21 alacağım fakat bütçemi çok da zorlamazsa lancool mesh alacağım yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam diğer açtığım konuda DLX-21 de ring fan var sevmiyorsanız almayın demiştiniz ring fan nedir? @BerkayZ87.

Hocam soğutucu için gezinirken Teknobiyotik'te SilverStone PF240 modeline denk geldim iyi bir soğutucuya benziyor sizce alayım mı çok hoşuma gitti. @BerkayZ87

Son düzenleme:
Tamam hocam, bütçeme fazla gelirse DLX-21 alacağım fakat bütçemi çok da zorlamazsa lancool mesh alacağım yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam diğer açtığım konuda DLX-21 de ring fan var sevmiyorsanız almayın demiştiniz ring fan nedir? @BerkayZ87.

Hocam soğutucu için gezinirken Teknobiyotik'te SilverStone PF240 modeline denk geldim iyi bir soğutucuya benziyor sizce alayım mı çok hoşuma gitti. @BerkayZ87

Güzel bir soğutucu ben de bakıyordum o modele.

Ring LED:

images - 2022-06-24T220832.754.jpeg

Standart LED:

images - 2022-06-24T220858.163.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı