Hocam ileride işlemcimi değiştireceğim bunun için iyi bir soğutucu istiyorum attığınız ürün tek fanlı sanırım, (SE-234) yeterli olur mu?
Bir de attığınız kasa eski kasamdan iyi mi kasa için bütçeyi 1900'e kadar çıkartabilirim.
Kasaları araştırırken @BerkayZ87 hocamın rehberini gördüm orada şu kasa dikkatimi çekti, güzel bir kasaya benziyor ileride ek fan almama gerek olur mu?
SE 234 ARGB. SE 234 fiyatına göre gayet iyi bir soğutucu, Fuma 2 ile neredeyse aynı sıcaklık değerlerine sahip. Ekstra kasanızdan çıkan fanlardan birini SE 234'e takabilirsiniz.
ID-Cooling continues its entry-level air cooler dominance with the SE 234 ARGB. This single-tower design is offset for maximum memory compatibility and delivers remarkably good performance along with an attractive design.
SE 234 ARGB. SE 234 fiyatına göre gayet iyi bir soğutucu, fuma 2 ile neredeyse aynı sıcaklık değerlerine sahip. Ekstra kasanızdan çıkan fanlardan birini SE 234'e takabilirsiniz.
ID-Cooling continues its entry-level air cooler dominance with the SE 234 ARGB. This single-tower design is offset for maximum memory compatibility and delivers remarkably good performance along with an attractive design.
Kasaları araştırırken @BerkayZ87 hocamın rehberini gördüm orada şu kasa dikkatimi çekti, güzel bir kasaya benziyor ileride ek fan almama gerek olur mu?
Egzoz (arkaya 1 adet fan) dışında gerek olmaz. Gereksiz fazla fan çoğu zaman durumu kötüleştirir sirkülasyonu bozduğundan dolayı. Kasa fanları vantilatör görevi değil, sıcak havanın tahliye edilme işi yaparlar. 3+1 iyidir.
Gerek olmaz. Fazla fan çoğu zaman durumu kötüleştirir sirkülasyonu bozduğundan dolayı. Kasa fanları vantilatör görevi değil, sıcak havanın tahliye edilme işi yaparlar. 3+1 iyidir.