K4tarina
Femtopat
Daha fazla
Dediğim gibi ekran kartım var zaten gerisini alıyorumO işlemci ile OC yapamazsınız. Üstelik bu fiyata şöyle bir sistem toplanabilir:
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Samsung 500 GB 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 500 GB 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Çok uyguna buldum psuyu o yüzden alıyorumMaliyetten kısmak için 550-600 watt yeterli olur.
Çok uyguna buldum psuyu o yüzden alıyorumMaliyetten kısmak için 550-600 watt yeterli olur.
ekran kartı almıyorum bende mevcut zatenOc olmayan bir işlemciye sıvı soğutma masrafı gereksiz olmuş sıvı soğutma bütçesiyle hava soğutma yapıp ekran kartına yatırım yapmanız daha doğru olacaktı
2060 süper ekran kartı tek başına 7.500tl11. nesil i3 + RTX 3060 alınır belki. Fiyatların ne olacağı hakkında bir bilgim yok fakat attığınız sistemi almanızı önermem. (Ekran kartı eski ve 4GB)
sizin önerdiğiniz ne kadar allah bilir şuan ekran kartı almak saçmalıktan başka birşey değil bu madencilik olayları bitince ekran kartımı değiştiricem