i5 10400F ve RX 580 sistem toplama

O zaman şöyle yaparsanız çok daha iyi olur. Ryzen 5 5600X performans olarak 10400F'ten çok daha önde.

PSU'yu ucuza buldum demiştiniz ondan yazmadım.
aynı şekilde işlemciyi de ucuza buldum 2300tl normalde ben 1280tlye buldum

aynı şekilde işlemciyi de ucuza buldum 2300tl normalde ben 1280tlye buldum
Eğer 10400F'ten bahsediyorsanız 2300 TL diye, o işlemci normalde zaten 1500 TL falan. Ekran kartsız 7500 TL bütçede 10400F almak biraz saçma olur. Aradaki performans farkı o fiyat farkına değer yani.

g
Eğer 10400F'ten bahsediyorsanız 2300 TL diye, o işlemci normalde zaten 1500 TL falan. Ekran kartsız 7500 TL bütçede 10400F almak biraz saçma olur. Aradaki performans farkı o fiyat farkına değer yani.
geriye kalan parçalarıda eklersek bütçeyi çok aşıyorum
ayrıca bildiğim kadarıyla 5-10fps fark ederim en fazla

Hocam zaten geriye eklenen parçalar ile 7500 TL bile etmeyecek şekilde attım size üstteki mesajda.

Bence siz sistemi zaten kafanızda kurdunuz, ben ne desem fayda etmeyecek. :D
sizde geriye kalan parçalardan düşüyorsunuz
evet sistemi kurdum sadece uyumsuzluk varmı diye sormaya gelmişim ayrıca rgbye de bayılıyorum o yüzden biraz öyle :D

sizde geriye kalan parçalardan düşüyorsunuz
evet sistemi kurdum sadece uyumsuzluk varmı diye sormaya gelmişim ayrıca rgbye de bayılıyorum o yüzden biraz öyle :D
Hocam geriye kalan parçalardan düşmedim ki. Hepsi aynı kalitede sizin parçalarınız ile. Tabii sizin kararınız hayırlı olsun :).

Hocam geriye kalan parçalardan düşmedim ki. Hepsi aynı kalitede sizin parçalarınız ile. Tabii sizin kararınız hayırlı olsun :).
Evet çoğunlukla aynı seviyede parçalar ama ben ana kartımı da çok uyguna buldum onun yanında işlemci monitör ve psuyuda normal şartlarda benim kurduğum sistem 10 bin den aşşağı değil o yüzden daha fazla zorlamak istemiyorum siparişi de bu 3 haftaya yayarak vericem indirimler biter de işler iyi gitmezse parça değişimi yapabilirim tekrar burda olurum onun için
Teşekkürler, yardımınız için de

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı