i5 10400F ve RX 580 sistem toplama

O işlemci ile OC yapamazsınız. Üstelik bu fiyata şöyle bir sistem toplanabilir:

Dediğim gibi ekran kartım var zaten gerisini alıyorum
Maliyetten kısmak için 550-600 watt yeterli olur.
Çok uyguna buldum psuyu o yüzden alıyorum
Maliyetten kısmak için 550-600 watt yeterli olur.
Çok uyguna buldum psuyu o yüzden alıyorum
Oc olmayan bir işlemciye sıvı soğutma masrafı gereksiz olmuş sıvı soğutma bütçesiyle hava soğutma yapıp ekran kartına yatırım yapmanız daha doğru olacaktı
ekran kartı almıyorum bende mevcut zaten
11. nesil i3 + RTX 3060 alınır belki. Fiyatların ne olacağı hakkında bir bilgim yok fakat attığınız sistemi almanızı önermem. (Ekran kartı eski ve 4GB)
2060 süper ekran kartı tek başına 7.500tl
sizin önerdiğiniz ne kadar allah bilir şuan ekran kartı almak saçmalıktan başka birşey değil bu madencilik olayları bitince ekran kartımı değiştiricem

Eğer ekran kartı elinizde var ise R5 5600X sistem toplamak daha mantıklı.

@Cangg 'in sisteminde şu bileşenleri değiştirip alabilirsiniz:

neden daha mantıklı olduğunu da Açıklarsanız daha iyi olur

ayrıca fiyat da önemli benim için fiyat farkı ne olucak
R5 5600X hem daha üst seviye hem de daha ileriye dönük bir işlemci.
tabiki öyle ama benim aldığım işlemci 1200tl senin önerdiğin 2400 o konuda ne yapıcaz

ayrıca fiyat da önemli benim için fiyat farkı ne olucak

tabiki öyle ama benim aldığım işlemci 1200tl senin önerdiğin 2400 o konuda ne yapıcaz
Oyun için Intel işlemci oyun + çoklu çekirdek yayın vb için AMD işlemci daha doğru olur ryzen 5 1600 af bütçene daha uygun 1000 1200 bandında çoklu çekirdek performansı + sı oyun için ryzen 3100 de tercih edilebilir

Oyun için Intel işlemci oyun + çoklu çekirdek yayın vb için AMD işlemci daha doğru olur ryzen 5 1600 af bütçene daha uygun 1000 1200 bandında çoklu çekirdek performansı + sı oyun için ryzen 3100 de tercih edilebilir
İ5 10400F 2300tl normalde hepsi buradada indirimle 1280tlye buldum ve alıyorum o yüzden başka birşey bakmayı pek düşünmedim ve sadece oyun oynuyorum o yüzden oyun performansı yeterli

O bütçede aşağıdaki sisteme senin listendeki monitörü eklersen daha iyi performans alırsın:
- AMD Ryzen 5 5600X 6C/12T TRAY işlemci (2430TL-Bizdehesaplı)
- Biostar Racing B550GTQ anakart (1130TL-Ucuztedarik)
- NeoForza Black Faye 8GB 3600MHz CL19 bellek (310TL-n11) (İki adet)
- Western Digital Black SN750 500GB NVMe SSD (650TL-Bizdehesaplı)
- MSI MPG Gungnir 110M ARGB kasa (750TL-Vatan)
- Zalman ZM750-GVII 80+B güç kaynağı (570TL-Vatan)
- REEVEN E12 RGB işlemci soğutucusu (220TL-n11)

Oyun için iyi seçim orta segmentte güzel islemcidir 4-5 yıl götürür hayırlı olsun .
Teşekkürler bir sorum daha olucaktı Windowsun orjinalini almayı düşünmüyorum ama ekranımda Windowsu etkinleştirin yazısını da görmek istemiyorum 50-60tlye kod satan siteler var diye duydum güvenli bildiğiniz bir yer var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı