i5 10600K GT 1030 sistem nasıldır?

Bütçe
maksimum 10bin tl
İşlemci çekirdekleri çoklu çekirdek.
2 çekirdekli bir işlemci ile 6 çekirdekli bir işlemcinin aynı olmasını bekleyemezsin APU bu yüzden iyi zaten kısa vadede G4560 GT 1030 iyi olabilir fakat uzun vadede çöp olacak.


Sayın technopat Topluluk üyeleri
Konumda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bütçe konusunda yaşadığım sorunlar neticesinde farklı alternatifler düşünmeye başladım.
Artık bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum çünkü yukarıda yazdığım gibi maddi sıkıntım oluştu hepinize teşekkür ediyorum saygılarımla KrutFlow
3600 ve 11400f işlemciler 2 çekirdek değil, 6/12
 
Merhaba. Hocam monitör dahil değil mi bütçeye? Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var. Evet, özellikle Vatan Bilgisayar da fiyatlar daha pahalı olabiliyor ama siz şunları atliyorsunuz. Şimdi mesela bilgisayardan çok anlamayan kişi var diyelim. Ve ileride bir zaman bilgisayarda sıkıntı çıktı, ne yapacak? İtopya gibi yerler bunun tamirini yapmadigina göre ya başka yere yaptıracak ve benzeri. Lakin sen oradan aldığın zaman bir sıkıntı çıkmayacak. Aynı zamanda siz mesela marka bilgisayar aldığınız zaman bir açıdan hizmet için para veriyorsunuz. Örnek vermem gerekirse, bende Lenovo G5 IdeaCentre var. 10400F ve 1650S mevcut. Lenovo vantage uygulaması var ve bu uygulama iyi. Mesela ileride bir gün BIOS güncellemesi için işte flash bellekle veya işte onun işi ile uğraşmayacan. Tek yapman gereken dosyayı indirmek ve zaten o kendisi otomatik yapıyor mesela. Veya mesela cihazında ki parçalarda bir sıkıntı var mı? Bunun testi de mevcut. Aynı zamanda Forum da var. Lenovo'nun yani.
Şunu demek istiyorum. Marka bilgisayar veya Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar almak kazık degil. Siz hizmete ekstra para ödüyorsunuz. Hepsi bu.

Garantiye yolluyorsun yenisini gönderiyorlar/tamir ediyorlar.
 

Geri
Yukarı