Asus Strix serisi anakartla beraber işlemci almayı planlıyorum ancak karar veremedim. Intel i5-10600KF alırsam, rakiplerine göre kısa vadede daha performanslı, ömrünün de uzun olacağını, ayrıca dahili ekran kartına ihtiyacım olmadığından daha mantıklı olduğunu, düşündüm. Hem fiyat olarak da rakibi olan Ryzen 5 3600XT'den daha ucuz. Şimdilik düşündüğüm kombinasyonlar aşağıdaki şekilde.
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus Strix serisi anakartla beraber işlemci almayı planlıyorum ancak karar veremedim. Intel i5-10600KF alırsam, rakiplerine göre kısa vadede daha performanslı, ömrünün de uzun olacağını, ayrıca dahili ekran kartına ihtiyacım olmadığından daha mantıklı olduğunu, düşündüm. Hem fiyat olarak da rakibi olan Ryzen 5 3600XT'den daha ucuz. Şimdilik düşündüğüm kombinasyonlar aşağıdaki şekilde.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!