i5-10600KF alınır mı?

Bütçe
4.500 TL

Sertidegni

Kilopat
Asus Strix serisi anakartla beraber işlemci almayı planlıyorum ancak karar veremedim. Intel i5-10600KF alırsam, rakiplerine göre kısa vadede daha performanslı, ömrünün de uzun olacağını, ayrıca dahili ekran kartına ihtiyacım olmadığından daha mantıklı olduğunu, düşündüm. Hem fiyat olarak da rakibi olan Ryzen 5 3600XT'den daha ucuz. Şimdilik düşündüğüm kombinasyonlar aşağıdaki şekilde.

AMD
Intel

Şu an B550 Tomahawk eklenirse B550-A PRO'dan daha iyi olabilir bütçeyi Tomahawk ile aşmamış oluyor hem.

B550 Tomahawk 400 lira daha pahalı. B450 Tomahawk'dan bahsediyorsanız ben 5600X'e B450 alınmasıni pek önermem biraz daha ekleyip B550 almakta fayda var B550-A PRO alamıyorsa en azından önceki sayfada önerilen B550M Bazooka alsın.

Tam olarak demek istediğimi açıkladınız teşekkürler.

Bütçesi tam anlamıyla yetiyor.
Fiyat:4.433K.

Sanırsam MEG Bazooka ile B550 Tomahawk arasında ki fiyatı belirtmek istemiş doğru bütçeyi aşmıyor.

Mesajımı tekrardan düzenleyim, B450 Tomahawk yerine B550 Tomahawk öneririm.

Bunların satıcısına nasıl güveneceğim?

Bunların satıcısına nasıl güveneceğim?

Gaming Gen'den parça veya sistem satın alan çok insan var bildiğim kadarıyla çoğu memnun bir problem çıkartmaz ayrıyeten Trendyol üzerinde ki satıcıların puanları yazıyor anakartın satıcısı 9,5 puan yani matematiğe vursak 20 alıcının 18'i memnun problem çıkacağını sanmam güvenilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…